Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

rysy na plecach telefonu

(Temat utworzony: 21-01-2021 03:52 PM)
5719 Wyświetlenia
Buszownik
Journeyman
Opcje
Witam serdecznie posiadam note10+ w etui cały czas i często myty ale zauważyłem że mam małe rysy na plecach telefonu czy ktoś może polerował tył i czy w ogóle się da i czy może wie jak to usunąć i ewentualne jakie środki czyszczące kupić ? 
Pozdrawiam 
Jacek
28 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Buszownik  Jak będziesz, polerować tył to będzie miał ich więcej rysek. 

KZQ
Helping Hand
Opcje
Zawsze jak się nosi etui, powinno się zakładać folię... Inaczej tak to się właśnie kończy.
Buszownik
Journeyman
Opcje
założona była ale się dociskała od etui xd
0 Like
DaveC29
Pioneer
Opcje
Nie radzę próbować z polerowaniem bo będzie tylko gorzej.
Rober1203
Explorer
Opcje
ja dbam o telefon mam w etui a ramka jest tak porysowana jak bym na budowie nosił go
0 Like
DaveC29
Pioneer
Opcje
a jakiego typu masz obudowę? ja mam na note 10+ oryginalną samsunga leather cover i nie mam takiego problemu. moze dlatego ze ona od wewnątrz jest wyłożona takim materiałem. jak sa twarde plastykowe obudowy i dostanie się pod nie piasek pył czy cokolwiek to faktycznie może się rysować. a nie polecałem polerowania bo jak się nie ma wprawy to powierzchnia nie będzie wyglądała dobrze tylko będzie miała takie kółka i mini ryski. polerowanie szkła to trudna sztuka.
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@KZQ  napisał(a):
Zawsze jak się nosi etui, powinno się zakładać folię... Inaczej tak to się właśnie kończy.

Masz na myśli zakładanie folii na tył telefonu? Niektóre etui wchodzą na styk więc dodatkowa warstwa w postaci folii ochronnej może uniemożliwić lub znacząco utrudnić założenie etui.

0 Like
Buszownik
Journeyman
Opcje
ja kupiłem na pancerniaku obudowę twardy plastik
DaveC29
Pioneer
Opcje
to może wina takiej obudowy