Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Możliwości używania Note Ulra 5 G poza granicami UE?

(Temat utworzony: 17-02-2025 03:52 PM)
101 Wyświetlenia
Members_n9ynfDv
First Poster
Opcje

Rok temu kupiłem, bo była dość dobrze oceniana, kartę esim AirAlo, miała mi służyć w Nowym Jorku. Dwa dni zmagałem się z logowaniem karty, żona nieco krócej z iPhonem i identyczną kartą. W końcu udało się i używaliśmy smartfonu jak chcieliśmy. Po roku byłem w Anglii, żona z iPhonem po dobie zmagań zalogowała się i używała telefonu. Ja - nie. Zapłaciłem, walczyłem i poległem. Po powrocie do Polski zapytałem AirAlo co mogło się stać. Nie odpowiedzieli. 

Za miesiąc wybieram się do Irlandii (część Wielkiej Brytanii), i obawiam się, że stanie się to samo, co w Liverpoolu - czyli nie zaloguję się i będę tydzień głuchy i niemy. Proszę o podpowiedź: czyja to wina, że sprawny smarciak nie łączy się z kartą e-sim? Sprzęt? Soft? Dołączyłbym moją indolencję, ale przecież w NYC się udało, żonie się udaje, to zostaje Samsung?

0 Like
1 Odpowiedz
IzaB
Pathfinder
Opcje
korzystałam z Airalo w Azji na s22 ultra - instalacja była bezproblemowa, w grudniu w Wenezueli też bez najmniejszych kłopotów... co ciekawe w Wenezueli nie udało się mężowi więc uznaliśmy, że to wina...iPhona 🤭 ale teraz skorzystam z korzystnych wg mnie pakietów roamingowych u operatora i nie będziemy kombinować z Airalo...10GB za 79 zł na 15 dni to dobra opcja i chyba nawet nieco tańsza niż Airalo... więc może trzeba pójść tą droga
0 Like