Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z mikrofonem

(Temat utworzony: 08-04-2021 05:57 PM)
147 Wyświetlenia
quwas
First Poster
Opcje
Miałem problem z mikrofonem. Oddałem telefon do serwisu. Przy odbiorze powiedzieli, że to problem z oprogramowaniem. Niestety usterka dalej sprawiała problem. Przy dłuższej rozmowie albo odbiorca mnie nie słyszał lub słowa były zrywane. Oddałem ponownie do naprawy. Zaznaczam że to była jedyna usterka. Pozostałe funkcje telefonu działały bez zarzutu. Naprawa telefonu została wyceniona na 1500 złotych. Zrezygnowałem i dziś Odebrałem telefon. Nie działa nic. Nie da się go uruchomić. Nie działa wyświetlacz. Został zepsuty bardziej niż był. Porażka. Wydawało mi się, że oddałem telefon fachowcom, a taka kicha. Poradźcie co zrobi?
0 Like
14 Odpowiedzi
quwas
First Poster
Opcje
Tnie słowa.
0 Like
quwas
First Poster
Opcje
Zrobiłem. Zadziałało. Mikrofonem jednak nie działa.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jeżeli mikrofon w dalszym ciągu nie działa to najprawdopodobniej wystąpiła usterka sprzętowa i konieczna będzie kolejna wizyta w serwisie. Jeżeli nie jesteś zadowolony z ostatniej usługi to przekaż telefon do innego punktu serwisowego.

quwas
First Poster
Opcje
Tak też zrobiłem. Telefon działa bez zarzutu. Serwis na Limanowskiego w Krakowie.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Dziękuję za informację. Cieszę się, że udało się rozwiązać problem z pomocą serwisu.