Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[Note 9 SM-N960F] Błąd - wielokrotnie wyskakujące powiadomienia

(Temat utworzony: 03-01-2025 01:16 AM)
844 Wyświetlenia
AranaQ
Apprentice
Opcje

Hej,

od jakiegoś czasu mój telefon ma wyjątkowo irytujący błąd – wszystkie powiadomienia wyskakują wielokrotnie. Przykładowo – gdy mam powiadomienie o przelewie z banku, najpierw przychodzi normalnie, potem dwie godziny później znowu to samo stare powiadomienie i tak kilka razy przez cały dzień.

Problem dotyczy wszystkich powiadomień, niezależnie od aplikacji. Niektóre powiadomienia powtarzają się rzadziej, inne częściej.

Na ten moment urządzenia praktycznie nie da się korzystać z włączonymi powiadomieniami, bo niemal nieustannie przychodzą stare powiadomienia.

Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc.

8 Odpowiedzi
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Cześć na początek uruchom ponownie telefon. Jeżeli to nie pomoże wykonaj zabieg Wipe Cache Partition.
Instrukcja:
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Sprawdz w Ustawieniach (powiadomienia, zaawansowane) opcje: "powtarzaj alerty"...
AranaQ
Apprentice
Opcje

Zrobiłam zarówno soft reset, jak i wipe cache partition. Problem pozostał.

0 Like
AranaQ
Apprentice
Opcje

Wydaje mi się, że ten model nie ma takiej opcji.

0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
W takim razie spróbuj jeszcze wyzerować preferencje aplikacji. Ustawienia --> Aplikacje --> 3 kropki --> Zeruj preferencje aplikacji. To spowoduje zresetowanie uprawnień wszystkich aplikacji. Jeżeli to nie pomoże spróbuj jeszcze wyczyścić pamięć podręczną aplikacji System Android. Ustawienia --> Aplikacje --> 3 kreski --> Pokaż aplikacje systemowe --> OK --> System Android --> Pamięć --> Wyczyść pamięć.
0 Like
PatrykM_
First Poster
Opcje
Mam to samo od jakiegoś tygodnia, dodatkowo dostaję powiadomienia z opóźnieniem nawet kilku godzinnym, udało się może rozwiązać problem? Nie chcę wszystkiego zerować...
0 Like
ula129
First Poster
Opcje
Ja również mam ten sam problem od kilku tygodni. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu, bo jest to mega irytujące jak przychodzi kilkanaście powiadomień tego samego alertu.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@PatrykM_@ula129, sprawdzaliście rozwiązania z tego wątku?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.