25-09-2021 02:45 PM
Witam. Kto mi przypomni jakie opcje należy włączyć w telefonie żeby zegarek nie pokazywał treści powiadomień (whatsup, gmail itp.). Piszę przypomni, ponieważ jakiś czas temu wszystko działało, jednak na dwa miesiące zmieniłem telefon, a po powrocie do Note 9 przywróciłem go do ustawień fabrycznych i teraz za cholere nie wiem co włączyć. Zaznaczam że takie podstawowe opcje jak nie wyświetlanie treści na ekranie blokady mam zaznaczone, z resztą wszystkie odpowiednie opcje w ustawieniach powiadomień (zarówno ogólnych jak i dla konkretnych aplikacji) mam przeanalizowane.
25-09-2021 02:59 PM
@whatsup1981 Wydaje mi się, że opcja powinna być dostępna gdzieś w ustawieniach zegarka, a nie w telefonie.
25-09-2021 04:44 PM
W ustawieniach aplikacji Zdrowie od Huawei nie ma żadnych opcji z ukrywaniem treści powiadomień, można je tylko włączyć dla konkretnych aplikacji, bądź wyłączyć.
26-09-2021 05:49 PM
@whatsup1981, doprecyzuj, o które urządzenia pytasz? Jeśli o zegarek i telefony marki Huawei i Redmi, to źle trafiłeś, bo to jest oficjalne forum Samsung, więc musisz szukać pomocy na innych, odpowiednich forach. 😉
27-09-2021 04:25 PM
Jak wyżej, w ustawieniach ani w aplikacji od zegarka nie ma żadnych ustawień od powiadomień, więc oczywistym jest że chodzi o ustawienia telefonu. Nazwy obu urządzeń podałem powyżej.
Ale ok, skoro nikt jeszcze się z tym nie mierzył, to domyślam się że odpowiedź nie jest łatwa i nikt jej nie zna. Temat do zamknięcia. Dzięki za próby
27-09-2021 06:27 PM
@whatsup1981, jeśli chodzi o ustawienia Twojego telefonu, to możesz jeszcze spróbować zadzwonić na Infolinię i podpytać: tel. 801-172-678 lub +48 22 607-93-33 (Opłata za połączenie zgodna z taryfą operatora). Ale wydaje mi się, że to miało by być w ustawieniach zegarka lub aplikacji. Daj znać, jeśli coś ustalisz.