Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Problem z Androidem 10 - Samsung Galaxy Note 10+

(Temat utworzony: 11-01-2020 02:30 PM)
2067 Wyświetlenia
DawidJ
Journeyman
Opcje

Witam.

Od momentu gdy tylko pojawiła się beta Androida 10, postanowiłem ją zainstalować. Przez okres bety nie miałem żadnego problemu z telefonem. Po zakończeniu bety i akualizacji oprogramowania, nie mogę płacić poprzez Google Pay oraz instalować niektórych aplikacji, ponieważ wykrywa, że moje oprogramowanie zostało zmodyfikowane.

Również podczas ponownego uruchamiania telefonu mam cały czas ostrzeżenie o wersji beta oprogramowania..

Co mogę w tym momencie zrobić?

Dodam że próbowałem przywrócić starszą wersję oprogramowania poprzez Samsung Members i SmartSwitch, natomiast nic to nie dało, ponieważ Samsung Members wykrywa, że nie byłem w Becie a mam opcje zgłaszania błędów, a Switch pokazuje że mam aktualne oprogramowanie.

Czy istnieje opcja uniknięcia gwarancji/serwisu, czy jest to nieuniktnione?

0 Like
Przejdź do rozwiązania
11 Odpowiedzi
Rozwiązanie
DawidJ
Journeyman
Opcje

A więc tak, telefon trafił do serwisu.

Wszystko działa jak należy 😁 Przyczyna była taka, że telefon nie mógł zaktualizować się do zwykłej wersji Androida 10 z powodu jakiegoś błędu bety.

Także problem rozwiązany :smiling-face:

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@DawidJ przyznam, że dziwny błąd. :thinking-face: Tyle co ja robiłem samodzielnych instalacji bety, jej modyfikacji w trakcie i po... i wszystko zaskoczyło. Telefon pobrał oficjala i ma się dobrze. 

Ale jak wiadomo, różne przypadki mogą się zdarzyć... złośliwość rzeczy martwych. :winking-face::smiling-face:

Ważne, że już jest ok. :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type:

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.