Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacja android 11 bateria

(Temat utworzony: 22-01-2021 11:17 AM)
3704 Wyświetlenia
Gutek69
Apprentice
Opcje
Witam.
Czy ktoś z użytkowników też ma problem z baterią po aktualizacji?? U mnie bardzo szybko się rozładowuje. O 6 rano odłączyłem od ladowania z 100% bateri a o 11:20 juz mam 37% wcześniej spokojnie mi wystarczyła bateria czasami nawet do kolejnego dnia... korzystając w normalnym sposob sms,rozmowy i chwile grania. note 10 plus.
13 Odpowiedzi
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Pobierałeś aktualizacje przez OTA?

Wykonywałeś zabieg wipe cache partition lub przywrócenie telefonu do ustawień fabrycznych ?

0 Like
Gutek69
Apprentice
Opcje
przywracałem do ustawień fabrycznych i pobierałem aktualizacje normalnie w ustawieniach i aktualizacją. W odwrotnej kolejności :winking-face:
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Czyli pobrałeś aktualizacje i następnie przywróciłeś telefon do ustawień fabrycznych, tak ?

0 Like
Gutek69
Apprentice
Opcje
Dokładnie tak. Jak robiłem aktualizacje miałem okolo 95% baterii. Po zrobieniu aktualizacji i okolo 3-4h po akutalizacj zorientowałem się że mam 33% baterii. i dziś rano jak wyżej napisałem znowu szybko się rozładowuje. pisząc ten temat miałem 37% teraz mam 31%
0 Like
Gutek69
Apprentice
Opcje
Sprawdzałem również czy mam ustawione WQHD+ ponieważ widziałem na jednym z filmików na YT że to tez bierze baterie a wcześniej miał FHD+ ale jak było wczesnie tak jest teraz czyli FHD
0 Like
ShiniKumi
Apprentice
Opcje
Też mam właśnie problem zauważyłem nawet gdy ładuje telefon to średnio co 5 min 1% spada np z 98% spada do 97% po kilku minutach twierdzilem że odłączę ładowarkę i uruchomię ponownie bo czuć że nagrzewa lekko ale to samo problem jest bez zmian hard reseta nie robię bo mam zbyt dużo ważniejszych danych, więc mając ustawione FHD i jasność 50% ale jeszcze posiedze i może znajdę rozwiązanie.
0 Like
ShiniKumi
Apprentice
Opcje
Dziś prowadzili poprawkę aktualizacji może tu coś naprawiło więc czas przetestować a i zapomniałem opisać jak naprawiłem ale mało to dało.
musisz znaleźć ustawienie i przełączyć tryb oszczędny baterii i potem wyłączyć oszczędnie baterii i uruchomić ponownie telefon trochę pomogło ale warto już pobrać aktualizacje poprawkowy i miejmy ze coś innego nie zepsuli 🙃
0 Like
Jarek4
Pioneer
Opcje
Po aktualizacji Note10 plus bateria bez zmian. Przez noc (ok. 6 godzin) zużywa ok. 4 %, fakt, że w stanie czuwania. Przy umiarkowanym użytkowaniu 1.5 dnia wytrzymuje
0 Like
noteuser10
Journeyman
Opcje
Siemanko,
uzywam note 10 od ponad roku i mam to samo. Telefon tak szybko zjada baterię że szok. Dajcie znać proszę czy coś się poprawiło i czy macie jakieś pomysły. Z góry dzięki i miłego dnia!
0 Like