Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Problem z dotykiem po aktualizacji android 12

(Temat utworzony: 14-01-2022 06:25 PM)
3051 Wyświetlenia
Shiori772
Explorer
Opcje
Witam. Po aktualizacji note 20 ultra mam problem z dotykiem. Zdarza się że czasem musze pare razy kliknąć w ekran aby telefon załapał i wykonał tą czynność. Tak jakby na sekunde telefon sie zawiesił. Przed aktualizacją nigdy nie miałam z tym problemu. Nigdy też nic nie ścięło mi się w telefonie. Czy tylko ja tak mam?

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Shiori772
Explorer
Opcje
Problem się rozwiązał. Kiedy tylko wyłaczyłam dymki messengera wszystko wróciło do normy. Więc problem tkwi w messenger

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

13 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Shiori772   Witam

W tej sytuacji proponuję wykonać Wipe Cache partition zobaczymy czy problem nadal będzie występował/

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn... 

Michał_S23Ultra
Helping Hand
Opcje
W S21U podobnie więc to pewnie wina OneUi 4.0
2nec
Navigator
Opcje
W Z Flip3 dokładnie ten sam problem występuje, WCP nie pomaga
Shiori772
Explorer
Opcje
Problem się rozwiązał. Kiedy tylko wyłaczyłam dymki messengera wszystko wróciło do normy. Więc problem tkwi w messenger
kamilQ
First Poster
Opcje
Ten sam problem w z fold 3 po aktualizacji do androida 12. Pewnie rozwiążą to w następnej aktualizacji.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Shiori772  Dzięki za informacje :smiling-face:

W taki razie problem jest po stronie aplikacji, można zgłosić błąd deweloperowi aplikacji.

Rozwiązanie
Shiori772
Explorer
Opcje
ArkadiuszSmart
Voyager
Opcje
Potwierdzam.

Niestety też to u mnie jest.

O ile odcisk palca jest poprawiony , o tyle dotyk na całym ekranie lub powiadomienia push czasami 2-3 razy trzeba pukać 🤔
0 Like
Shiori772
Explorer
Opcje
U mnie pomogło odinstalowanie messengera 😕 Chociaż jest to bardzo problematyczne
0 Like