Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

burn in

(Subiect creat la: 26-04-2023 05:28 AM)
108 Vizualizări
Ioanaaa
Journeyman
Opțiuni
am un a53 luat de 8 luni si am burn in la bateriw, ceas etc. pot schimba display ul fiind in garanție?
12 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Buna,

Unii zic că nu și alții zic că da. Cel mai bine întrebi direct într-un centru autorizat Samsung.
Ioanaaa
Journeyman
Opțiuni
am intrebat pe site ul lor si mi au spus ca nu, dar nu are cum ca e vina lor pana la urma
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Dacă ești din București, mergi până la ESD și verifica. Unii zic că le-a fost înlocuit display-ul când au avut probleme similare.
Ioanaaa
Journeyman
Opțiuni
pai si ar trebui sa mai fie in garanție daca ultima oara l au reparat tot ei, nu?
0 Aprecieri
Ady6919
Pathfinder
Opțiuni
Nu se schimba display-ul pe garantie pentru burn-in ! Personal am avut niste discutii mai aprinse cu Samsung Romania si cu cei de la ESD Rom si mi-au spus ca efectul burn-in este absolut normal si tine strict de modul de utilizare ! Mi-e mi-au refuzat inlocuirea in garantie pt un S20 Ultra.
0 Aprecieri
Ioanaaa
Journeyman
Opțiuni
nu are sens, pana la urma e vina lor ca fac display urile naspa, nu ti iei un telefon doar ca sa l ai, il si folosesti
Ady6919
Pathfinder
Opțiuni
Asa le-am spus si eu, ca este singurul brand care are probleme cu display-ul. Ei au negat....
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Așa știam și eu însă câțiva utilizatori de aici au spus că le-a fost înlocuit display-ul in baza garanției. Deci, probabil depinde de la caz la caz... De asta trebuie incercat.
DavidBuliga14
Helping Hand
Opțiuni
Eu am mers la o reprezentanta Altex (de unde mi-am luat S21 FE)
Ei au zis ca depinde de caz...eu in cazul meu da, trebuie sa prezint factura ca l-am cumpărat de la ei și cam atât, ori îmi înlocuiesc display-ul ori tot telefonul :^
0 Aprecieri
Ioanaaa
Journeyman
Opțiuni
pai tu ce ai avut?
0 Aprecieri
DavidBuliga14
Helping Hand
Opțiuni
Eu m-am interesat pentru ecranul cu Burn-In, nu are încă dar am fost sa ma interesez, pentru ca am auzit ca ba se poate, ba nu se poate
0 Aprecieri
gioni666
Hotshot
Opțiuni
La Apaca dacă aveam factura la mine îmi inlocuia display spart pe garanție, am prins o persoană foarte amabilă, dar nu era al meu și nu a avut chef să caute factura așa că a plătit 500 lei.
0 Aprecieri