Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

One UI 6 și Android 14 A53

(Subiect creat la: 02-03-2024 08:03 AM)
383 Vizualizări
Ionela01
Journeyman
Opțiuni
După actualizare pe A 53 a apărut efectul de burn in (gen aplicația ticktok a rămas blocate pe ecran pictogramele ei) ce se poate face 
11 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Bună,
Efectul de Burn-in apare indiferent dacă ai primit update-ul One UI 6 sau nu. Singura soluție este să mergi într-un service autorizat Samsung. Dar cu timpul iar va apărea acel efect dacă stai cu orele pe tiktok.
PACRi
Maestro
Opțiuni
Sparge pușculița
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
Ionela01
Journeyman
Opțiuni
Decât da repari mai bine renunți
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Ti luminozitatea pe modul manual ridicata?
Ionela01
Journeyman
Opțiuni
Nu,e adaptabil, dar a stat copilul mult pe tiktok
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Offf..nu merita schimbatul ecranului ca e prea scump. La Flip.ro găsești A53 5G cu 900 și ceva sau cu 1000 și ceva și ai trei ani garanție 1709365266464.jpg
Ionela01
Journeyman
Opțiuni
Da asa l am și cumpărat cu 900 lei de pe flip era la cutie ,dar ma gândesc sa fac trecere la un a54
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Am văzut zilele astea câteva A54 5G la 1200 și ceva la Flip dar se vând. Apar altele , oricum!
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Nu ti-a afectat cu nimic Android 14 ecranul. Burn-in îl aveai și înainte de actualizare 100% .
Când ai cumpărat telefonul?
Dacă este în garanție, incearcă sa mergi cu el în magazin și sa le arăți și lor problema. Poate îl baga la reparat și ii schimba ecranul. Într-adevăr, nu se mai merita sa îl repari tu cu banii tăi. Doar dacă are garanție sau dacă nu vrei sa îl schimbi se mai merita refăcut.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Acum am văzut ca ai scris ca îl ai după flip. Mda, singura soluție este sa îl schimbi cu altul nou.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Efectul burn in nu poate fi remediat. Este hardware. Unii pixeli, fiind mai uzați decât ceilalți, produc lumină mai puțină (de aceea apare acea imagine ștearsă). Cauza nu este one ui 6 ci tiktok. Nu îl folosesc, dar la câte probleme de genul ăsta au toate mărcile de telefoane cu el, nu m-ar mira să modifice luminozitatea ecranului, indiferent de setările folosite. Cu cât luminozitatea ecranului este mai mare, cu atât mai repede se uzează pixelii, iar dacă ai o imagine statică mult timp pe ecran, atunci îi uzează diferit și rămâne acea imagine pe ecran.