Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung A03

(Subiect creat la: 24-04-2023 11:36 PM)
1012 Vizualizări
gabriela_elena
Explorer
Opțiuni
Bună seara, am un Samsung A03 și i am dat resetare din butoane pentru că nu mai știam parola, i am dat și când vreau sa fac cont google îmi trebuie codul pin de la telefon care a fost până să i dau resetare, și dacă dau sa continui cu contul Google îmi trebuie contul Google care îl avea și nu l știu, nici numărul de telefon nu l mai am pe acela. Știți vreo modalitate?
19 Răspunsuri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Să faci alt cont google
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Nu prea ai cei face decât dacă ști sa faci un bypass, cauta pe yt sau Google și urmează pașii. Tine cont de ce android ai pe el 11, 12 sau 13.
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Nu prea se mai poate face un alt cont de la Google obligatoriu trebuie să te duci într un service cu el să stai lângă depanator și să ți facă un cont un IT ist care știe să lucreze altfel nu o rezolvi.
0 Aprecieri
gabriela_elena
Explorer
Opțiuni
Pai și cum fac sa intru la setări?
0 Aprecieri
gabriela_elena
Explorer
Opțiuni
Așa îmi apare IMG-20230424-WA0001_31711_1682343144.jpgIMG-20230424-WA0003_31713_1682343297.jpg
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni

Bună, 

Ai cartela în telefon? Dacă nu o ai în telefon, nu prea ai cum sa confirmi codul. 

0 Aprecieri
gabriela_elena
Explorer
Opțiuni
Nu am , dar pot baga cartela
0 Aprecieri
gabriela_elena
Explorer
Opțiuni
Dar i am dat resetare
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni

Baga cartela și vezi dacă merge după. 

0 Aprecieri
gabriela_elena
Explorer
Opțiuni
Pai nu mai are numărul ăla care a fost creat contul
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni

Atunci, nu cred ca ai ce sa faci, decât sa ii creezi un alt cont. 

0 Aprecieri
gabriela_elena
Explorer
Opțiuni
Nu merge sa creez
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni

Ce îți apare la creearea unui alt cont?

0 Aprecieri
gabriela_elena
Explorer
Opțiuni
Nu, e telefonul mamei vitrege și ea nu tine minte toate alea
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ce s-a intamplat pe telefonul ala se cheama FRP Lock (Factory Reset Protection Lock). Este un comportament standard si ma gandeam ca majoritatea stiti de el dar citind comentariile si sfaturile voastre imi dau seama ca nu.

Ok, o iau cu inceputul. Orice telefon cu Android (nu doar Samsung), daca este resetat la setarile de fabrica din meniul de recovery FARA CA SA II FIE IN PREALABIL STERSE CONTURILE GOOGLE., are un sistem de protectie antifurt. Astfel incat cineva care fura telefonul si il reseteaza sa nu il mai poata folosi.
Aceasta protectie se numește asa cum am spus FRP Lock iar eliminarea sau bypass-ul ei este ilegala si poate atrage consecinte neplacute. Ridicarea este teoretic posibila la producator in service, oferind dovada achizitiei terminalului (factura, chitanta, etc)

Exista si alte metode dar cum spuneam, eate ilegal sa faci asta asa inca nu voi da aici variante de ocolire a blocajului. Cine a facut asta trebuia sa isi cunoasca parola si ce inseamna sa ii dea reset fara sa le stie.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri
gabriela_elena
Explorer
Opțiuni
Pai , eu nu știu parola pentru că este telefonul mamei vitrege și eu nu știu parola ei, și ea a avut ecranul spart și are altu, dar ia cumpărat display ul și vrea tatăl meu sa l ia el, dar mama vitrega nu mai știe parola .
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ar trebui sa incerce sa si-o aminteasca sau sa o recupereze. Orice cont Google iti ofera posibilitatea recuperarii parolei în cazul în care ai uitat-o. Sa intre pe un browser in Google si sa reseteze parola contului apoi se poate loga pe telefon cu el

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri
gabriela_elena
Explorer
Opțiuni
Fără calculator nu poate exista o modalitate?
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ba da, practic poti si de pe un alt smartphone functional sa desxhizi browser-ul si sa intrii la www.google.com si sa resetezi parola contului. Atentie insa sa incerci resetarea contului pe care nu il mai stii si nu la cel inregistrat pe telefonul cu care faci operatia

0 Aprecieri