Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Comparatie

(Subiect creat la: ieri)
167 Vizualizări
sorin2022
Pathfinder
Opțiuni
Sal,am avut tot felul de telefoane,insa in ultimii 2 ani am avut samsung a54 si samsung s23fe,iar acum am samsung a16 simplu,nu 5g sipot spune ca nu e cu nimic mai prejos decat cele doua modele mentionate...parerea mea!!

13 Răspunsuri
ByteReaper
Navigator
Opțiuni
Depinde de utilizarea fiecaruia ,pentru social media și un A06 își face treaba ,dacă vrei calitate,materiale,design și funcții extra, A54 sau S23Fe vor oferi mai mult, S23Fe vine chiar cu funcții extra de pe S-uri și AI.
sorin2022
Pathfinder
Opțiuni
Ma refeream strict la utilizare normala pt mine,fara exagerare pe facebook sau orice altceva,mi se pare neglijabila diferenta in comparatie cu diferenta de cost dintre ele!!
ByteReaper
Navigator
Opțiuni
Pentru utilizarea normală, și telefoanele de 500 de lei își fac treaba foarte bine, așa că nu o să vezi diferențe semnificative nici măcar între un Galaxy A06 și un S25 Ultra — mai ales dacă nu le forțezi și nu le folosești intens.
Diferențele reale apar abia când le pui serios la muncă: calitatea materialelor, a camerelor, funcțiile extra, filmarea și fotografia – toate încep atunci să conteze cu adevărat.
sorin2022
Pathfinder
Opțiuni
Eu spun doar ca samsung a16/5g va fi un excelent raport calitate/pret...
sorin2022
Pathfinder
Opțiuni
Adica faci cam ce vrei cu el si nu ai treaba nici cu bateria..
ByteReaper
Navigator
Opțiuni
Testează și alte telefoane din aceeași categorie de preț și o să vezi că se mișcă la fel. Dacă nu ai mari pretenții și folosești telefonul doar pentru Facebook, TikTok și alte aplicații de bază, nu are rost să cheltui mai mult de 700–800 de lei (cam cât costă un Galaxy A16 sau alte modele echivalente).
Am și un Moto G34 în familie, un telefon de 700–800 de lei care merge ca uns: a primit Android 15, are ecran la 120 Hz, încărcare rapidă și camere decente pentru prețul lui. E un telefon excelent pentru cine nu vânează eticheta de „premium”.
A16 nu e un caz izolat – aproape toate telefoanele din această gamă de preț se descurcă foarte bine în sarcini de bază.
sorin2022
Pathfinder
Opțiuni
Am avut si eu moto g85 si lam dat pt samsung din cauza ca mam obijnuit,dar mergea super,nimic de zis...
ByteReaper
Navigator
Opțiuni
.
0 Aprecieri
Don80
Pathfinder
Opțiuni
Am un moto edge 40,xiaomi 13t si un galaxy s24,daca faci un speed test intre ele vei vedea diferenta nu mare,dar exista chiar si in aplicatiile uzuale.
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
😂😂 raport calitate preț!
Cum spunea un mare om. " Ai , n-ai mingea , tragi/dai la poarta"
sorin2022
Pathfinder
Opțiuni
Daca asta ai inteles bv...😂
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar