Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Ustawienia dźwięków powiadomień, SMS oraz połączeń

(Temat utworzony: 01-06-2024 08:57 AM)
1220 Wyświetlenia
Kubaery
Journeyman
Opcje

Dziś zauważyłam,że nie ma możliwości ustawienia dźwięków powiadomień oraz wiadomosci w S10 + .

Dźwięk po ustawieniach jest ten sam dla powiadomień jak ich wiadomości. Słyszałam o tym samym problemie w Huawei P20 . Ktoś coś słyszał bądź wie jak to zmienić? Przeczesalam cały telefon i bez skutku. 

758 Odpowiedzi
Dusweed
Student
Opcje
Oo jeju dzięki szukałam pól dnia jak to zrobić
0 Like
Prom888111
Helping Hand
Opcje
Rozumiem,że się udało.
0 Like
Dastin71
Student
Opcje
Dzień dobry. Po aktualizacji do UI 6.1 brak kategorii powiadomień dla aplikacji. Tym samym nie mam możliwości ustawienia indywidualnego dźwięku dla każdej aplikacji z osobna. Czy jest na to jakaś rada czy trzeba czekać na aktualizacje?
Prom888111
Helping Hand
Opcje
Witam wejdź w Ustawienia > Powiadomienia > Ustawienia zaawansowane i włącz Zarządzaj kategoriami powiadomień dla aplikacji.
Dastin71
Student
Opcje
Jest ok, wszystko pasuje, nie wiem jakim cudem przeoczyłem tą zakładkę, bardzo dziękuję za pomoc.
0 Like
Prom888111
Helping Hand
Opcje
Fajnie,że pomogłem.Pozdrawiam!
7Seb
First Poster
Opcje
Wejdź w Ustawienia / Powiadomienia / Ustawienia zaawansowane

Zaznacz opcję: Zarządzaj kategoriami powiadomień dla aplikacji

Od teraz będzie można ustawiać w sposób zaawansowany dźwięki dla każdej aplikacji. 1718703550620.jpg1718703612781.jpg
0 Like
Danylewy
Troubleshooter
Opcje
Witam, czy jest możliwość ujednolicenia dzwonków różnych komunikatorów do jednego dzwonka np.tego standardowego od samsunga? 
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Danylewy Możesz próbować w kategoriach powiadomień. Musisz je najpierw włączyć:

Ustawienia > Powiadomienia > Ustawienia Zaawansowane > Włacz widoczność kategorii powiadomień.

Teraz możesz zmieniać dźwięki powiadomień dla różnych aplikacji:
Ustawienia > Aplikacje > Wybierz aplikację z listy > Powiadomienia > Kategorie Powiadomień > Wybierz typ powiadomienia > Dźwięk (wybierz dźwiek).

Niestety, niektóre dźwięki są wbudowane w aplikacje i możliwe, że nie da się ich zmienić.

ewewa
Apprentice
Opcje
W jaki sposób można zmienić dźwięki aplikacji by miały inny dźwięk a nie wszystkie taki sam ? Z tego co widzę to nie da się tego zrobić 😡 wszystkie aplikacje brzmią tak samo a nie chce za każdym razem sprawdzać telefonu gdy czekam tylko na mejla bądź powiadomienie z banku .
0 Like