Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Ustawienia dźwięków powiadomień, SMS oraz połączeń

(Temat utworzony: 27-03-2019 01:07 PM)
174818 Wyświetlenia
Kubaery
Journeyman
Opcje

Dziś zauważyłam,że nie ma możliwości ustawienia dźwięków powiadomień oraz wiadomosci w S10 + .

Dźwięk po ustawieniach jest ten sam dla powiadomień jak ich wiadomości. Słyszałam o tym samym problemie w Huawei P20 . Ktoś coś słyszał bądź wie jak to zmienić? Przeczesalam cały telefon i bez skutku. 

Przejdź do rozwiązania
758 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Na początek włącz opcję: Ustawienia > Powiadomienia > Ustawienia zaawansowane > Zarządzaj kategoriami powiadomień dla aplikacji. Następnie ustaw wybrany dźwięk powiadomienia dla konkretnych aplikacji.

ewewa
Apprentice
Opcje
Działa, dzięki! Faktycznie to właśnie było odznaczone a ja jutuby oglądałam i nic nie pomagało 🤪 teraz już wszystko może mieć swój dźwięk, nawet każda bzdura na fb
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Proszę bardzo! W razie dodatkowych pytań pisz śmiało.

Members_6TfywAG
First Poster
Opcje

Witajcie Forumowicze. Po ostatniej aktualizacji z dn  1.07.2024 systemu na Samsungu A53 , Android 14 wersja One UI 6.1. Zniknęła mozliwość zmiany dźwięku powiadomień zarówno sms jak i innych aplikacji typu np poczta... Czy ktoś u siebie zauważył podobnie? Pozdrawiam. 

0 Like
Prom888111
Helping Hand
Opcje
Wejdź w Ustawienia>Powiadomienia>Ustawienia zaawansowane i włącza Zarządzaj kategoriami powiadomień aplikacji
LukWi
First Poster
Opcje
Witam. Miałem podobnie po aktualizacji opcja zmiany dźwięku powiadomienia zniknęła. Poszukałem trochę w opcjach telefonu i znalazłem przyczynę. Po aktualizacji opcja ta zostaję wyłączona i trzeba ją włączyć ręcznie. Wchodzimy w ustawienia dalej powiadomienia, ustai wlaczamy opcje wienie zaawansowane Zarządzaj kategoriami powiadomień dla aplikacji. Po tym zasięgu wchodzimy w powiadomienia aplikacji, wybieramy tą którą nas interesuje i na dole pojawia nam się opcja kategoria powiadomień w której możemy już zmienić dźwięk.
Grzech2
Student
Opcje

Dzień dobry. 

Mam najnowszą wersję Androida 14 dostępną na mój telefon.

Telefon dzwoni dzwonkiem fabrycznym. Próbuję zmienić go, ale jak w tytule - w ustawieniach, w zakładce "Dźwięki i wibracja" nie mam pozycji "Dzwonek telefonu". Lista zaczyna się od "Dźwięk powiadomienia".

Próbowałem ustawić własny dzwonek, ale bezskutecznie. Po wgraniu dzwonka do folderu "Ringtones" telefon nie wyświetla tego folderu w ustawieniach. Gdzie tkwi błąd, a gdzie rozwiązanie?

Pozdrawiam Grzegorz

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Próbował Pan uruchomić ponownie telefon?
0 Like
Grzech2
Student
Opcje

Witam. 

Dziękuję za szybką odpowiedź. 

Tak, ale nadal brak tej opcji.

Na szczęście spróbowałem czegoś,  czego wczoraj nie próbowałem,  mianowicie - w ustawieniach - prawy górny róg (szukaj). Wpisałem :"dzwonek" i stała się  magia. Jeden z wyników to: "Dzwonek i alerty połączeń" ;))

A tam hulaj dusza - masa ustawień i nawet dzwonek, który wczoraj wgrałem.

Także,  jak dla mnie temat rozwiązany.

Dziękuję i pozdrawiam Grzegorz 

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Super że udało się rozwiązać problem. Pozdrawiam.
0 Like