Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Ustawienia dźwięków powiadomień, SMS oraz połączeń

(Temat utworzony: 27-03-2019 01:07 PM)
175146 Wyświetlenia
Kubaery
Journeyman
Opcje

Dziś zauważyłam,że nie ma możliwości ustawienia dźwięków powiadomień oraz wiadomosci w S10 + .

Dźwięk po ustawieniach jest ten sam dla powiadomień jak ich wiadomości. Słyszałam o tym samym problemie w Huawei P20 . Ktoś coś słyszał bądź wie jak to zmienić? Przeczesalam cały telefon i bez skutku. 

Przejdź do rozwiązania
758 Odpowiedzi
Grzesiek8604
First Poster
Opcje

Ja zmienilem wszystko tak jak piszecie wszedłem i pozmieniałem swoje dzwonki a i tak są systemowe o co chodzi?????

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Grzesiek8604, jaki masz model smartfona? dotyczy to każdej aplikacji?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
Grzesiek8604
First Poster
Opcje

Witam tel s S 23.

Zrobiłem wszystko to, co państwo pisaliście, we wcześniejszych postach już pojawiły się opcje zmienienia dzwonka w wiadomościach

Ustawiam swoje dzwonki, lecz nie są one aktywowane, bo dalej dzwonią powiadomienia domyślne w sensie dzwonki domyślne. I I nie wiem, gdzie jeszcze mogę coś zmienić wcześniej miałem. S 10 i wszystko było normalnie, działała zrobiłem plik. Ze swoimi dźwiękami zapisałam, na pamięci wewnętrznej nie pamiętam bodajże soud I wszystko normalnie działało

0 Like
Grzesiek8604
First Poster
Opcje

Dziękuję za pomoc. Już  zrobione

0 Like
Robin999
Samsung Members Star ★
Opcje
Ustawienia>Powiadomienia>Ustawienia zaawansowane>Zarządzaj kategoriami powiadomień dla każdej aplikacji. Włącz tę opcję.

Następnie przejdź do
Ustawienia>Powiadomienia>Powiadomienia aplikacji. Stuknij każdą z aplikacji, do których chcesz przypisać dźwięki. Stuknij „Kategorie powiadomień” i przełącz każdą kategorię, jeśli to konieczne.
Aby przypisać dźwięk do każdej kategorii, stuknij każdą z nich i stuknij „Dźwięk”. Wybierz dźwięk.
Grzesiek8604
First Poster
Opcje

Cześć mam jeszcze pytanie odnośnie poczty@ jak ustawić domyślna pocztę inna niż Gmail?  Z góry dziękuję 

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Grzesiek8604, czy na smartfonie masz już zainstalowaną inną aplikację mailową?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Grzesiek8604
First Poster
Opcje

Tak mam Gmaila i WP i chce ustawić wp na domyślna 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Przejdź do: Ustawienia > Aplikacje > Wybierz domyślne aplikacje > Otwieranie linków > Gmail > Wyczyść ustawienia domyślne. Teraz przy otworzeniu aplikacji pocztowej powinno pojawić się pytanie, o to która aplikacja ma być domyślna.

Natrix24
Apprentice
Opcje

Było wszystko git i od razu dźwięk systemowych powiadomień zastąpił wszystkie inne dźwięki powiadomień z różnych aplikacji. Żadnych ustawień dźwięku powiadomień z innych apek nie zmieniałam

Jeśli ogarnia to ktoś to proszę pomóż dobry człowieku heh 😀

image
Ustawienia Messengera

image
0 Like