Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Ustawienia dźwięków powiadomień, SMS oraz połączeń

(Temat utworzony: 27-03-2019 01:07 PM)
174949 Wyświetlenia
Kubaery
Journeyman
Opcje

Dziś zauważyłam,że nie ma możliwości ustawienia dźwięków powiadomień oraz wiadomosci w S10 + .

Dźwięk po ustawieniach jest ten sam dla powiadomień jak ich wiadomości. Słyszałam o tym samym problemie w Huawei P20 . Ktoś coś słyszał bądź wie jak to zmienić? Przeczesalam cały telefon i bez skutku. 

Przejdź do rozwiązania
758 Odpowiedzi
mrofka
Apprentice
Opcje
Działa, dziękuję 🥰
Prom888111
Helping Hand
Opcje
Proszę bardzo 😁 Pozdrawiam gorąco!!!
Waszko80
Pioneer
Opcje
Witam wszystkich.
Od pewnego czasu nie mogę zmienić rodzaju dźwięków w powiadomieniach. Czyli nie mogę przypisać własnego dźwięku do konkretnego powiadomienia w aplikacji. z czego to wynika? 
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Waszko80 Nie możesz, ponieważ ustawiasz i nic się nie dzieje, czy nie masz możliwości zmiany? Jeżeli to drugie, to musisz włączyć widoczność kategorii powiadomień:
Ustawienia > Powiadomienia > Zaawansowane > Zarządzaj kategoriami powiadomień w aplikacji (włącz).

Kiedy masz je włączone, możesz na nowo zmieniać dźwięki powiadomień:
Ustawienia > Aplikacje > Wybierz apkę z listy > Powiadomienia > Kategorie Powiadomień > Wybierz typ powiadomienia z listy > Dźwięk.

Waszko80
Pioneer
Opcje
Teraz działa. Dzięki.
Joanna06
Student
Opcje
Hej. Mam wrażenie, że zniknęła mi opcją zmiany dźwięku powiadomienia sms. Czy ktoś wie jak mi pomóc? Przrszulalam cały telefon i nic. 
0 Like
Selixo
Hotshot
Opcje
W ustawieniach zaawansowanych powiadomień włącz kategorie powiadomień.
Joanna06
Student
Opcje
Dziękuję:)
0 Like
Dusweed
Student
Opcje
Hej chciałabym ustawic swój własny dzwiek powiadomień SMS ale gdy wchodzę na ustawienia to mogę zmienić tylko na dźwięki przypisane przez Samsunga. Czy wie ktoś czy da się to zrobić? Mam Samsung A52s
0 Like
Prom888111
Helping Hand
Opcje
Cześć,wejdz w Moje pliki > Pamięć wewnętrzna poszukaj folderu Notifications i tu wklej swój dźwięk.Po tym zabiegu wejdź w dźwięki,powinien Twój się tam pojawić.