Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacje oprogramowania dla modeli z serii Galaxy A

(Temat utworzony: 2 tygodni(e) temu)
313 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

003_product_image_Galaxy_A53_5G.jpg

W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania w telefonach z serii Galaxy A. Pamiętajcie, że z reguły w pierwszej kolejności aktualizacje trafiają do telefonów zakupionych w wolnej sprzedaży (wariant XEO lub EUX). Telefony pochodzące od operatorów otrzymują aktualizacje nieco później.

Przydatne odnośniki na forum:

Przydatne zewnętrzne odnośniki:

1 440 Odpowiedzi
mio_yves
Apprentice
Opcje
Hej czy wie ktoś czy Galaxy A52S będzie miało One Ui 7? Chcę wiedzieć czy mam być podekscytowany😭
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Cześć, Android 14 z One UI 6.1 to jest ostatnia aktualizacja androida dla tego modelu, nowszych wersji już nie dostanie.
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/samsung-przed%C5%82u%C5%BCa-wsparcie-ak...
mio_yves
Apprentice
Opcje
O dzieki za info😔
0 Like
zuzaanka
Student
Opcje
Czy wie ktoś czy na serii A55 pojawi się One UI 7 ? 😇
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam. Ten model dostanie One UI 7 lecz nie wiadomo kiedy to się stanie.
zuzaanka
Student
Opcje
Dzięki za informację 🔥
0 Like
SaCam
Voyager
Opcje
Nie martw się, pojawi się w tym roku
0 Like
czarnykot_01416
First Poster
Opcje
Czy ktoś wie czy na a35 pojawi się aktualizacja one ui 7 
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć! Na chwilę obecną jeszcze nie ma informacji na temat ewentualnej aktualizacji One UI 7 dla modelu A35. Jednakże warto regularnie sprawdzać aktualizacje oprogramowania w ustawieniach telefonu, ponieważ producenci często wprowadzają je stopniowo dla różnych modeli. Bądź cierpliwy i miej nadzieję, że wkrótce otrzymasz nową wersję One UI na swoje urządzenie. Trzymam kciuki!

karol179
Apprentice
Opcje
Witam, mam problem z aktualizacja. Rano po włączeniu telefonu podczas ładowania pojawiła się informacja o tym, że aktualizacja została wstrzymana. Odczekałem 3h, ale po wejściu w folder z aktualizacja cały czas pojawia się ten sam komunikat mówiący że została wstrzymana, ale nie pisze na ile. Próbowałem wlaczyc i wyłączyć telefon, ale po wejściu w folder z aktualizacja nadal ten sam komunikat. Czy miał ktoś ten sam problem i wie jak to naprawić? 
0 Like