Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problemy z Wipe Cache Partition

(Temat utworzony: niedziela)
250 Wyświetlenia
Bartxm_
Explorer
Opcje
Witam ostatnio chciałem zrobić Wipe Cache Partition w moim galaxy a55 dlatego gdyż mój telefon dziwnie się zachowywał. Lecz gdy już wyłączyłem telefon i podłączyłem do komputera trzymałem klawisze vol+ i power aż do pojawienia się logo Samsung i normalnie się włącza. Tak samo podłączyłem do 2 telefonu. Samsunga galaxy a52s i to samo... 
Czy jakaś osoba z społeczności Samsung Members by mi pomogła? 
( a i jescze chciałbym dodać że gdy na test próbowałem z Samsungiem galaxy a52s podłączonym do komputera działało)
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Jest to normalny komunikat ponieważ koło ładowania nie osiągnęło wymagania procentowego.

Masz na priv film.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

12 Odpowiedzi
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam. Klawisze trzeba trzymać do momentu aż pojawi się napis "Samsung Galaxy" a nie Samsung. Możesz jeszcze spróbować trzymać je cały czas też powinno wejść do Recovery.
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, tutaj jest dokładny poradnik jak wykonać wipe cache partition.
[Poradnik -> jak wykonać wipe cache partition]
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

Kolega @Wiatrak24 też napisał słuszną uwagę
Bartxm_
Explorer
Opcje
Zrobiłem to samo co Pan napisał lecz taki komunikat mi wyskoczył20250209_131242_1000031085_1739103163.jpg
0 Like
Rozwiązanie
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Jest to normalny komunikat ponieważ koło ładowania nie osiągnęło wymagania procentowego.

Masz na priv film.

Krzyś03
Explorer
Opcje
Witam, na moim drugim telefonie czyli A 55 mam to samo próbowałem wszystkiego i nic nie pomaga nie chcę się przełączyć. Mam inne telefony s23 A 72 A 71 tam nie ma problemu. Próbowałem
Bartxm_
Explorer
Opcje
@Krzyś03 Jestem bardzo ciekawy dlaczego tak się dzieje akurat w modelach z serii a55 oglądałem durzo poradników jak wejść w recovery na samsungu a55 i w sekcji komentarzy widziałem jak inni ludzie też pisali ze nie działa. Ale np na takim a51 działało.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Bartxm_  @Krzyś03  Możliwe jest to że w tym modelu wprowadzono płynne aktualizacje oprogramowania A/B. @Krzyś03  Mogę Ci podesłać filmiki tego błędu oraz jak uruchomić Recovery mode.

Krzyś03
Explorer
Opcje
Witam, bardzo możliwe że to może tak być, kiedyś działało, nie wiem po której aktualizacji przeatalo i teraz juz nie idzie wejść w ten tryb
Bardzo proszę o przesłanie wskazówki. Dziękuję z góry.
0 Like
Krzyś03
Explorer
Opcje
Nie wiem dlaczego akurat ten model ma problem a myślę że to się w krótkim czasie rozwiążę i poznamy przyczynę. Pozdrawiam