wtorek
– ostatnio edytowany
środa
przez
OleksiiA
Czy ktoś się spotkał z problemem polegającym na tym, że głośnik wydaje krótkie "trzeszczenie" lub kliknięcie, które przypomina coś na zasadzie "przepięcia"? Kupiłam telefon i od razu zauważyłam ten problem. Najbardziej zauważalne jes to przy aplikacji duolingo oraz przy zmienianiu filmików na portalach społecznościowych. Oddałam telefon do naprawy do autoryzowanego salonu samsunga. Została wymieniona płyta główna kit. Jednak problem cały czas istnieje. Nawet podczas podłączenia słuchawek. Ostatnio zauważyłam go także podczas słuchania muzyki na aplikacji spotify.
środa
@MagCe4919 Trzeszczenie, z którym sam się spotkałem było związane albo z niskimi temperaturami, albo zmianami ciśnienia i wtedy wystarczyło wyciągnąć tackę SIM na parę chwil. Takie zachowanie, o którym mówisz ma miejsce w cieple i po wyciągnięciu tacki SIM na moment?
środa – ostatnio edytowany środa
czwartek
@MagCe4919 Ewentualnie wpływ wilgoci. Kontaktuj się z serwisem - obawiam się, że nic więcej nie wymyślimy już w tej kwestii. Poinformuj ich, że poprzednia naprawa nie pomogła.