Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[A70] Problem z a70

(Temat utworzony: 30-04-2020 02:29 PM)
1364 Wyświetlenia
Szanti33
First Poster
Opcje

Witam ,mam problem z telefonem. Nie można się zalogować do żadnej aplikacji np. do banku przez peopay bo wyskakuje błąd komunikacji,nie można zalogować się do poczty e-mail, do Play24. Co to może być, wie ktoś coś? 

0 Like
148 Odpowiedzi
Tomasz-1976
First Poster
Opcje

Ponieważ problem występuje na kilku aplikacjach, przyczyny upatrywałbym raczej w aktualizacji androida 10.

0 Like
Karolina96
Journeyman
Opcje

Masz rację mobywatel też nie działa, zastanawiałam się czemu a Ty połaczyłeś fakty 👍 nie rozumiem czemu z tym nic nie zrobią.. jedni twierdzą że to wina drugich A drudzy że to wina pierwszych .. A my byśmy chcieli tylko żeby to działało.. 

0 Like
Oksana89
First Poster
Opcje

Witam.po nowej aktualizacji oprogramowania to znaczy androida mam problem z telefonem.nie uruchamiają się  kilka aplikacji.pisze błąd i wyrzuca mnie...gdzie to można zgłosić...nie działa w im.peopey .Mam też problem z fb cały czas mnie wyrzuca z sieci i muszę się logować co chwilę...

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Oksana89  Witam. Zapoznaj się z poniższym tematem pod linkiem, zapewne informacje tam zawarte będą przydatne:

https://eu.community.samsung.com/t5/Aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/Rozwi%C4%85zywanie-najcz%C4%99st...

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Oksana89, problem z aplikacją PeoPay jest znany. Trzeba czekać na aktualizację aplikacji od producenta. Odnośnie pozostałych programów skorzystaj z odnośnika podanego przez @PrzemekM.

Jacek46mm
First Poster
Opcje

Samsung A70 i Android10 to niezbyt udane polaczenie. Kupilem telefon (z Androidem10) ze wzgledu na Mirrorlink i do tej pory nie udalo mi sie polaczyc z samochodem. Ale wszystko inne dzialalo do kwietniowej aktualizacji po ktorej Peopay i My obywatel przestaly dzialac. Czy mozna jakos usunac ta aktualizacje?

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Jacek46mm, aktualizacja Android 10 dla telefonu Galaxy A70 została wycofana ze względu na błędy. Poprzednią wersję oprogramowania możesz wgrać w autoryzowanym punkcie serwisowym.

Michalt
Apprentice
Opcje
W czasach zarazy chodzenie do serwisu jest trochę uciążliwe. Powinna być opcja downgrade'u bez wychodzenia z domu.
0 Like
Jacek46mm
First Poster
Opcje

Dzieki za pomoc jak tylko uda mi sie wrocic do kraju z pewnoscia to zrobie...... czy to taki problem poprawic aktualizacje?

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Jacek46mm, podejrzewam, że w niedługim czasie pojawi się poprawiona wersja, ale niestety termin udostępnienia nie jest znany. Masz zatem dwa wyjścia. Możesz zaczekać na kolejną aktualizację lub udać się do serwisu. Pamiętaj, że w przypadku zewnętrznych aplikacji takich jak PeoPay czy mObywatel najprawdopododbniej konieczna jest aktualizacja po stronie producenta aplikacji.