Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czarny ekran , brak reakcji na dotyk , jak odzyskać dane ?

(Temat utworzony: 15-01-2022 08:57 PM)
2060 Wyświetlenia
Milesia147
First Poster
Opcje
Witam , mój problem polega na tym iż potrzebuje odzyskać zdjęcia z modelu A70, sytuacja wygląda tak że podczas rozmowy telefonicznej ekran zrobił się czarny , dotyk nie działa( nie mam pewności czy klawisze fizyczne działają). Na telefon normalnie przychodzą powiadomienia , słychać je , gdy ktoś dzwoni również tylko nie można odebrać.   Co mogę w takiej sytuacji zrobić? Po podłączeniu do komputera nie wyświetlają się żadne pliki w urządzeniu. Resztę tak jak kontakty,  wiadomości udało mi się odzyskać.
0 Like
14 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Milesia147. Witaj. Niestety żeby odzyskać zdjęcia potrzebne jest podstawienie sprawnego wyświetlacza żeby na ekranie zatwierdzić podłączenie do komputera. Koszt wymiany takiego wyświetlacza to ok 570zł Ale najpierw wciśnij wszystkie przyciski i trzymaj aż się wyłączy i ponownie włączy.
0 Like
Milesia147
First Poster
Opcje
Myślisz że jakiś serwis poszedł by na podstawienie wyświetlacza na na czas przesłania zdjęć na inne urządzenie ?
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Autoryzowany serwis nie odzyskuje danych. Musiała byś popytać w normalnych serwisach może mają jakiś z demontażu?
0 Like
Milesia147
First Poster
Opcje
Co daje przytrzymanue wszystkich przycisków?
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Jak Ci się wyłączy tylko musisz przytrzymac dłużej to załącz go ponownie. Ekran nie miałaś pęknięty?
0 Like
Milesia147
First Poster
Opcje
Prawdopodobnie tak ale dużo wcześniej, dziś zdjęłam szkło i w prawym dolnym rogu jest taka dziwna plama i pęknięcie jakby po mocnym naciśnięciu kciukiem co miejsca nie mialo
0 Like
Milesia147
First Poster
Opcje
Czy ekrany do tej A70 mogą pasować od A50 czy innego modelu? Te piny które się wpina w płytę główną
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
To rozlany wyświetlacz a że to jest ekran amoledowy to się rozwarstwił najprawdopodobniej.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Nie pasują od A50
0 Like