Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Bateria

(Temat utworzony: 29-07-2021 01:41 PM)
308 Wyświetlenia
Majster2115
Explorer
Opcje
Wie ktoś czemu zamiast pokazywania ile godzin wytrzyma bateria to pokazuje się takie cos

image

Chodzi mi o to na samej górze 
0 Like
9 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @Majster2115 

Urządzanie jest najprawdopodobniej nowe albo zostało ostatnio przywrócone do ustawień fabrycznych. Poczekaj kilka dni, aż telefon nauczy się jak używasz telefon i pojawi się informacja ile jeszcze wytrzyma. 

Majster2115
Explorer
Opcje
Tak jest nowy ale wolałem zapytać o co z tym chodzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Poczekaj do 7 dni i informacja powinna się pojawić. 

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Majster2115 Trochę dziwnie wygląda to u siebie tak krzywa.

oie_29233517MZNvU4qN.png

U mnie czegoś takiego nie było od nowości.

Screenshot_20210729-233142_Device care.jpg

Majster2115
Explorer
Opcje
Może zależy od telefonu
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Majster2115  Nie napisałeś jaki masz ale u mnie na Galaxy A21s i A 6 2018 czegoś takiego nie było.

0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
@vdsl2 Podejrzewam, że telefon był w między czasie ładowany do prawdopodobnie 99%, stąd taki wykres.
rafalski772
First Poster
Opcje

Niedawno zakupiłem Samsunga A52s 5G. Jakie był moje zdziwienie gdy nowy telefon po pierwszym ładowaniu potrafił tracić po 15-20% w nocy na czuwaniu, a o dniu nie wspomnę. Oszczędzanie energii było włączone. Tragedia.  Byłem załamany. Przesiadłem się z telefonów Sony Xperia T, Z, Z1, Z5 Premium, Manta i tam takich dziwactw nie było z jednym wyjątkiem. Tryb stamina w Sony zawsze był ekstra, a nowy telefon zawsze bił rekordy na czuwaniu. A tu taki zonk. Już chciałem go oddać. Ale wyłączyłem automatyzację w ustawieniach baterii. I pewnie wreszcie telefon nauczył się korzystać z prądu. Co za bzdura. Dlaczego od razu po prostu nie korzystał jak trzeba z prądu? Nawet najprostszy tel. Manta bez udziwnień działał jak należy. Tak samo Sony zrobił dziwactwo w pewnej aktualizacji dając tryb Doze zamiast Stamina. Szybko przeprosili się z usuniętą funkcją, bo tak samo telefon leżąc rozładowywał się w ciągu kilkunastu godzin, a o normalnym użytkowaniu nie wspomnę. Teraz mój A52s skończył czwarty dzień z 50%. Sieć 3G, nie gram i bez internetu. Optymalizacja baterii i telefonu dwa razy dziennie Tylko rozmowy, sms, mms. Ciekawe ile wytrzyma?

0 Like
grzegorzkrycki
Journeyman
Opcje

I jak bateria po 3 miesiącach?

0 Like