Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacja do Android 13 smartfon non stop się uruchamia

(Temat utworzony: 13-10-2024 01:51 PM)
968 Wyświetlenia
Justyna29
First Poster
Opcje

Posiadam Samsung Galaxy A52. 
Dziś podjęłam próbę aktualizacji z androida 12 na 13. Wszystko okey do momentu uruchomienia telefonu. Od 3h telefon non stop się uruchamia. Widać logo Samsunga, po chwili pojawia się czarny ekran i tak ciągle w kółko. Żadne sposoby nie pomagają, żeby telefon się po prostu wyłączył. Nie wiem co robić 😞 Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem?

#android13
#galaxya52
#samsung

0 Like
18 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. W jaki sposób było wgrywane oprogramowanie do telefonu?
0 Like
Justyna29
First Poster
Opcje

Oryginalne. Wyświetliła się aktualizacja i ją pobrałam. A teraz zapętliło się to włączanie. 

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Rozumiem. Telefon najprawodobonniej wpadł w pętle. Proszę na początek przytrzymać jednoczenie power i vol - tak długo aż telefon się wyłączy wykonać on wtedy miekki reset. Jeśli to joe pomoże musimy wejść w menu recovery.
0 Like
Justyna29
First Poster
Opcje

Miękki reset nie pomaga. Co wybrać w menu recovery i czy to jest bezpieczne dla zdjęć?

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Musi Pani podłączyć telefon pod komputer, lub drugi telefon. Naciskając jednoczenie power i vol+ kiedy ukaże się logo puszcza Pani przycisk power a po chwili dopiero vol+ Jest tam opcja wipe cach partition, jeśli ona nie pomoże to pozostaje wykonać pełen reset który wiąże się z utratą danych. Możliwe jest też ze dopiero przez serwis będzie możliwe wgranie poprawnego oprogramowania.
Justyna29
First Poster
Opcje

W takim razie spróbuję. Dziękuję

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proszę dać znać czy pomogło?
0 Like
Justyna29
First Poster
Opcje

Niestety nie. Dalej jest w pętli

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Pozostaje Pani tylko już pełen reset, ale wiąże się to już z utratą wszystkich danych. Jeśli nawet to nie pomoże to tylko pozostanie serwis.