Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[A70] Problem z a70

(Temat utworzony: 31-03-2020 02:37 AM)
11182 Wyświetlenia
Szanti33
First Poster
Opcje

Witam ,mam problem z telefonem. Nie można się zalogować do żadnej aplikacji np. do banku przez peopay bo wyskakuje błąd komunikacji,nie można zalogować się do poczty e-mail, do Play24. Co to może być, wie ktoś coś? 

0 Like
148 Odpowiedzi
AgnieszkaG
Expert
Opcje

@Gaga88 Dzięki za podzielenie się wskazówkami :smiling-face:

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Gaga88, przyznam, że pierwszy raz słyszę o tej opcji. Najważniejsze, że udało się rozwiązać problem. Gdyby jednak wróciły problemy to daj znać. Będziemy szukać innego rozwiązania :winking-face:

0 Like
Gaga88
Explorer
Opcje

Wydawałoby się że to powinno za coś innego odpowiadać no ale cóż... zobaczymy czy to coś da... dam znać jak zauważe coś niepokojącego 😉 

0 Like
Michalt
Apprentice
Opcje

Szybki update. Po aktualizacji PeoPay aplikacja działa normalnie.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Dokładnie jest taka wersja.

Screenshot_20200517-060603_Google Play Store.jpg

0 Like
Michalt
Apprentice
Opcje

3.40.15973.40.1597

Co śmieszne Google Play mówi, że wersja to 3.30

0 Like
Gaga88
Explorer
Opcje

@mirudo24  napisał(a):

@Gaga88, przyznam, że pierwszy raz słyszę o tej opcji. Najważniejsze, że udało się rozwiązać problem. Gdyby jednak wróciły problemy to daj znać. Będziemy szukać innego rozwiązania :winking-face:

Problem występuje nadal... chxiaż jest lepiej niż było bo wifi nie wyłacza się tak często, jedynie przy dłuższym nie używaniu telefonu. Jest jedna rzecz która mnie zadziwia. Wczoraj cały dzień telefon był na wifi i powiadomienia, aktualizacje, nawet połączenia typu messenger przychodziły... ale jak brałem telefon do ręki i odblokowałem wifi było rozłączone...?... tzn podczas połączenia było ale dlaczego robiło aktualizacje i wyświetlało powiadomienia skoro po odblokowaniu go nie było? 

0 Like
Szachy77
First Poster
Opcje

Dostałem nową aplikację Peopay na Samsunga a9 i narazie wszystko działa 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Gaga88, spróbuj wyłączyć sieć komórkową i sprwadź czy rzeczywiście występują problemy z siecią Wi-Fi. Aby wyłączyć sieć komórkową przejdź kolejno do: Ustawienia > Połączenia > Licznik danych > Sieć komórkowa. Po wyłączeniu zobacz jak będzie się sprawować sieć Wi-Fi.