Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[A70] Problem z a70

(Temat utworzony: 13-04-2020 02:42 PM)
1669 Wyświetlenia
Szanti33
First Poster
Opcje

Witam ,mam problem z telefonem. Nie można się zalogować do żadnej aplikacji np. do banku przez peopay bo wyskakuje błąd komunikacji,nie można zalogować się do poczty e-mail, do Play24. Co to może być, wie ktoś coś? 

0 Like
148 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Michalt  Nie ma oficjalnie możliwości powrotu do poprzedniej wersji systemu Android. 

Beata_gmail
First Poster
Opcje

Mam to samo. Po aktualizacji androida w moim A70 nie mogę się zalogować do peopay. Resetowanie, czyszczenie cache, przeinstalowanie aplikacji nie przynosi oczekiwanych skutków. Piszę, gdzie mogę i nic.

0 Like
Sosen1
Journeyman
Opcje

Pisałem, do Samsunga, niestety jest to problem niedostosowania aplikacji więc trzeba czekać na aktualizacje peopay

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Beata_gmail  Pisanie Ci nic nie da, musisz poczekać na kolejną aktualizację lub udać się do serwisu zostanie wgrany android 9.

0 Like
Beata_gmail
First Poster
Opcje
To już nie wiem, czy wina w peopay, jej niedostosowanie, czy powinnam odwiedzić serwis w dobie koronawirusa
. Jaki sens ma przejście na 9? Czy nie okaże się, że za jakiś czas wszystko będzie wymagać 10?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Beata_gmail  W sklepie play opinie również potwierdzają ten problem. 

0 Like
konor10
Apprentice
Opcje

Jakoś wątpię żeby to było z niedostosowaniem aplikacji skoro po 1 działa na innych telefonach A po 2 w A70 nie tylko są problemu z peopay 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
0 Like
konor10
Apprentice
Opcje

@vdsl2  napisał(a):

@konor10  Czy na pewno problem jest z A70 ? 

https://eu.community.samsung.com/t5/Galaxy-Note9/Aktualizacja-Android-do-wersji-10-Samsung-Galaxy-a9...

Ooo A to nowość bo jak do tej pory nikt nie zgłaszał w innych telefonach, tzn nie widziałem nigdzie problemu.

Więc pytanie u kogo jest problem czy w Aktualizacji androida czy w Peopay.

Na to nikt nie potrafi odpowiedzieć.

Bank każe sie zgłaszać do Samsunga A Samsung z tego co widziałem  komentarzach do Banku. 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@konor10 Samsung nie jest  Deweloper aplikacji Peopay info@pekao.com.pl

A Deweloper aplikacji  musi przystosować do nowego systemu.

0 Like