Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[A70] Problem z a70

(Temat utworzony: 31-03-2020 02:37 AM)
11267 Wyświetlenia
Szanti33
First Poster
Opcje

Witam ,mam problem z telefonem. Nie można się zalogować do żadnej aplikacji np. do banku przez peopay bo wyskakuje błąd komunikacji,nie można zalogować się do poczty e-mail, do Play24. Co to może być, wie ktoś coś? 

0 Like
148 Odpowiedzi
RadekK
Hotshot
Opcje

Hej @Szanti331, logujesz się wpisując dane "z palca", czy dzięki autouzupełneniu np. przez aplikację Samsung Pass? Gdzie telefon został zakupiony?

0 Like
konor10
Apprentice
Opcje

Witam 

Z tego co wiem i znalazłem na innym forum że właśnie jest problem z A70 tylko i to chyba każdy ma po aktualizacji androida 10.

Ja też mam z tym problem A już prawie tydzień minął od aktualizacji 

AgnieszkaG
Expert
Opcje

@konor10 

Zgłoś to przez aplikację Samsung Members, z logami systemowymi, do 5 min. od wystąpnia zdarzenia, w ten sposób zgłoszenie trafi do analizy w dziale technicznym:

Samsung Members > Pomoc > Wyślij opinię > Raporty o błędach > [wybór kategorii] > Zaznaczamy opcję "Wyślij dane raportu systemu"

Przekaż również informacje do dostawcy aplikacji.

0 Like
konor10
Apprentice
Opcje

@AgnieszkaG  napisał(a):

@konor10 

Zgłoś to przez aplikację Samsung Members, z logami systemowymi, do 5 min. od wystąpnia zdarzenia, w ten sposób zgłoszenie trafi do analizy w dziale technicznym:

Samsung Members > Pomoc > Wyślij opinię > Raporty o błędach > [wybór kategorii] > Zaznaczamy opcję "Wyślij dane raportu systemu"

Przekaż również informacje do dostawcy aplikacji.

Do Banku dzwoniłem wiele razy nie potrafią pomóc, zgłosiłem tak jak Pani napisała..

0 Like
Sosen1
Journeyman
Opcje

@Szanti331  napisał(a):

A czy to może być problem z androidem 10 ???

Dokładnie tak, po aktualizacji telefonu z androida 9 do androoda10 u mnje ta sama sytuacja z peopy. 

Sosen1
Journeyman
Opcje

Dokładanie tak.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@mirudo24 Mogę potwierdzić, że aktualizacja do Androida 10 została, wszczynana.

Dla wariantów XEO,TPL,PLS,PRT.

konor10
Apprentice
Opcje

Nie mogliby wrócić jakoś do androida 9 ? Jest wiele mankamentów na 10.

Czy jest jakaś szansa by wrócić lub przyszła by aktualizacja na androida 9 lub coś takiego 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@konor10  Jest możliwość powrotu do androida 9, ale tylko przez serwis jest to robione w ramach gwarancji.

0 Like
Michalt
Apprentice
Opcje

Ten sam problem u mnie. Peopay loguje za 2 czasem 3 razem dodatkowo niemożliwe płatności blikiem, bo nie ma prośby o autoryzację po podaniu kodu. Na Androidzie 9 działało bez problemu. Dodatkowo pojawiły się problemy z Chrome. Czasem robi się czarny i nie reaguje. Czy z powodu pandemii jest możliwość oficjalnego cofnięcia się do Android 9 bez wizyty w serwisie?

0 Like