Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wadliwe wejście słuchawkowe.

(Temat utworzony: 05-02-2021 11:06 AM)
408 Wyświetlenia
PiotrLL
Explorer
Opcje
Posiadam Samsung Galaxy M51 nie cały dzień. Gdy podłączam jakiekolwiek słuchawki pod mini jack telefon się resetuje. Sprawdzałem na 5 różnych słuchawkach, każde go resetują. Czy ktoś się spotkał z problemem?
0 Like
17 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PiotrLL  Witam 

Mozesz wykonać hard reset ale jest możliwe że nastąpiło jakieś uszkodzenie i potrzebna będzie wizyta w serwisie. 

Szewcu72
MegaStar
Opcje

@PiotrLL a przypadkiem nie dostało się nic do gniazda? Może być tak, że gniazdo jest czymś zabrudzone i po wpięciu słuchawek dochodzi do zwarcia co powoduje restart.

Czy oryginalne słuchawki Samsunga również dają taki efekt?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
PiotrLL
Explorer
Opcje
Nie widzę żadnego brudu w środku. Oryginalne słuchawki i słuchawki innych producentów dają ten sam efekt. Niestety będę zmuszony oddać telefon do serwisu. Dziękuję za rady.
0 Like
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@PiotrLL jeżeli uważasz, ze jest czysto, to faktycznie skorzystaj z usług serwisu. Całkiem możliwe, że to jakaś wada powstała na etapie produkcji.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
henx
Apprentice
Opcje
Witam mam problem z wejściem sluchawkowym.To znaczy po podłączeniu słuchawek słychać muzykę ale bardzo cicho.Wszystkie ustawienia na maxa.Zona ma taki sam telefon i u niej gra bardzo głośno.Dodam tylko że telefon zresetowałem do ustawień fabrycznych i to też nie pomogło.
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Proszę sprawdzić, czy w wejściu słuchawkowym nie ma zabrudzeń.
henx
Apprentice
Opcje
Gniazdo czyste.Nie mam pojęcia co się stało.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@henx  Czy sprawdzałeś na innych słuchawkach na przykład od żony?

henx
Apprentice
Opcje
Tak i jest to samo.
0 Like