Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wadliwe wejście słuchawkowe.

(Temat utworzony: 04-02-2021 11:02 PM)
684 Wyświetlenia
PiotrLL
Explorer
Opcje
Posiadam Samsung Galaxy M51 nie cały dzień. Gdy podłączam jakiekolwiek słuchawki pod mini jack telefon się resetuje. Sprawdzałem na 5 różnych słuchawkach, każde go resetują. Czy ktoś się spotkał z problemem?
0 Like
Przejdź do rozwiązania
17 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Może kolega @_Technik_  ma jeszcze jakiś pomysł?

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Proszę podłączyć sluchawki przez adapter USB - C i sprawdzic, czy wtedy efek będzie taki sam. Jeśli wszystko będzie grało poprawnie to wejście słuchawkowe jest, albo zabrudzone, albo uszkodzone.
henx
Apprentice
Opcje
Witam.Dzisiaj kupię przejściówkę i dam znać czy coś się poprawiło.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proszę tylko pamiętać żeby miała przetwornik DAC w innym przypadku Panu nie zadziała. Proszę dać znać jaki będzie efekt.
henx
Apprentice
Opcje
Witam telefon wrócił z reklamacji.Zostala wymieniona taśma sygnałowa złącza usb. Muzykę słychać głośno i wyraźnie. Dzięki za pomoc temat uważam za zakończony.
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Czyli standardowo tasma. To super ze juz wszystko działa poprawnie🙂 Pozdrawiam.
Joa76
First Poster
Opcje
Mam galaxy s23 ultra po podłączeniu słuchawek telefon wariuje sam mnie rozłącza zmienia kanały na YouTube widzę że jest jakieś zwarcie na gnieździe co mam zrobić?
0 Like
PiotrCh
Expert
Opcje

@Joa76 Sprawdź, czy port USB nie jest zanieczyszczony. Jeśli takie zachowanie występuje w przypadku podłączania różnych zestawów słuchawkowych, warto wybrać się do serwisu, który przeprowadzi diagnostykę telefonu.

Wyszukiwarka autoryzowanych serwisów