Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Modele smartfonów Samsung z opcją "Wzmacniacz lampowy pro"

(Temat utworzony: 19-05-2021 11:57 AM)
532 Wyświetlenia
Opiekun Lemura
Journeyman
Opcje

Cześć

Zauważyłem, że nowsze modele Samsungów nie posiadają już opcji "Wzmacniacz lampowy pro". Dawniej znajdowała się w zakładce "Jakość dźwięku i efekty", sam miałem tę opcję w Samsungu Galaxy J7 2016. Dzięki niej można było uzyskać naprawdę fajną jakość dźwięku, dlatego chciałbym kupić któryś ze starszych modeli właśnie z tą opcją. 

Jeżeli macie/mieliście lub spotkaliście się z modelami, które mają tę opcję, bardzo Was proszę o wskazanie takich modeli.

Dzięki.

8 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Opiekun Lemura, Jeśli chodzi o flagowe modele to S9/S9+ są ostatnimi, które posiadają opcję wzmacniacza lampowego. Od serii Galaxy S10 zrezygnowano z tej funkcji.

Opiekun Lemura
Journeyman
Opcje

Dziękuję.
A jeżeli chodzi o inne serie (tak jak np. mój J7 2016), nie orientujesz się, które z nich miały opcję wzmacniacza lampowego?

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Opiekun Lemura, A5 2016 też na pewno posiada tą funkcję. Generalnie wszystkie telefony wydane przed S10 powinny ją mieć. W nowszych modelach różnie z tym jest dlatego musisz się pytać użytkowników konkretnych urządzeń.

Redfireblade
Journeyman
Opcje
Bez pojęcia nowsze smartwony za krocie a
Okrojony dźwięk i rozdzielczość a chwalą się bluetooth 5.3 i co z tego jak nadal okrojona rozdzielczość dzwieku i bez opcji wzmacniacz lampowy jeszcze słabsza dynamika basu nie wspomnę o wyblakłych kolorach wyświetlacza super amoled sroled nigdy więcej Samsunga koniec .....
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Prowadziliśmy dzisiaj dyskusję, ale widzę, że postanowiłeś usunąć wszystkie swoje wiadomości. Nie będę dopytywał jaki był powód usunięcia całej dyskusji. Pozdrawiam.

Redfireblade
Journeyman
Opcje
Bo nic mi to nie da emocje biorą górę zla stylistyka podczas pisania ale myślę że Pan dobrze wie o co chodzi ugotowany jestem mam nowy złom s24 plus a muzyki słucham na S9plus żenada i tyle na kolory mam czekać aż łaskawie dostane aktualizacje dziwi się Pan
0 Like
Szymon1992
First Poster
Opcje
Dysponuje ktoś wiedzą jak można włączyć opcję Wzmacniacz lampowy pro? Bo na s9+ nie podświetla mi się ta opcja a jest
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Szymon1992, Po podłączeniu przewodowych słuchawek opcja stanie się dostępna do włączenia. O ile dobrze pamiętam, to działało to tylko ze słuchawkami jack.