25-10-2020 04:16 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
18-05-2023 01:05 AM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
@Baksio, czy mógłbyś wyjaśnić na czym polega Twój problem?
18-05-2023 01:10 AM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
19-05-2023 12:21 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Tagi:
- powiadomienie
- wirus

19-05-2023 12:47 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
@laurixoon, nie jest to oficjalne powiadomienie od Samsung. Najwidoczniej wchodziłeś na jakąś zainfekowaną stronę i teraz wyskakują Ci takie powiadomienia. Zobacz, że na górze obok napisu Samsung Internet masz kawałek dziwnego linku, a obrazek pokazuje jakiś błąd systemu Windows, a nie Android (co świadczy o tym, że oszuści się nie wysilili i nie stworzyli odpowiednich obrazków dla każdego systemu operacyjnego).
Spróbuj zacząć od wyczyszczenia danych przeglądarki: Ustawienia > Aplikacje > Wybierz aplikację > Domyślna pamięć > Wyczyść pamięć.
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.
19-05-2023 01:00 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
21-05-2023 09:42 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
21-05-2023 10:13 PM — edytowano 21-05-2023 10:17 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
21-05-2023 10:25 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
21-05-2023 10:40 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
21-05-2023 10:49 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj

Witam wszystkich w temacie.
Ostatnio z telefonem dzieje się cos bardzie dziwnego.
Dużo by pisać. Ogólnie jestem pewniem ze jest zhakowany. Powiedzialbym ze wchodzi ze mna w interakcje. Jak by ktos miał dostęp zdalny. Np. Ktoś mi zmienia hasła a Google. Ale zero ślady po tym. Kasperski widział dwa identyczne urządzenia podpiete do licencji jakis czas. Mam kupe zainstalowanych apek o których cisza w necie. Systemowe aplikacje których przybywa. Zresztą. Nawet te które się wydają ok, mają w uprawnieniach wszysko a nawet więcej. Np. Odtwarzanie dźwięku bez mojej wiedzy. Tak się dzieje.
zrobiłem reset bo wszystkie aplikacje miały pozwolenie na instalowanie z nieznanych źródeł. Jednak wolę Google. Po dwóch godzinach telefon sie wyłączył, parę razy włączał. Widac bylo tylko napis samsung plus czasem białe kółeczko od aparatu na czarnym ekranie i komunikaty błędach servic famework plus inne. Pozatym do wcxoraj mialm aktalizacje zabezpieczen z dnia 1.04.2019. "Telefon" gwarantował ze jes najnowsze
i ze jestem bezpieczny reszta mnie nie interesuje.
Co bym nie zrobił jest na chwilę to zaczyna być męczące
nie wiem o co chodzi za bardzo. Ale ok. W certyfikatach użytkownika pojawił się certyfikat. O nazwie "findMaPhone" szkoda ze nie mam skrena. Mam nadzieję że znów się pojawi..... ok. Teraz zwróciłem uwagę na nieznane źródła. Dołączam skrena. Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego jak wchodzę w nieznane źródła jest tam parę aplikacji. Pod którymi Jest napisane zeby nie instalowac apek x tego źródła. Ze jest to sxkodliwe?
Dzięki za pomoc. Jest tego więcej dla zainteresowaych, nieznani administratorzy. Smart Lock który nie daje się wyłączyć itp