Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy S7 - brak ikony sygnału, ikona przekreślonego kółka na pasku powiadomień

(Temat utworzony: 02-06-2019 10:18 PM)
10098 Wyświetlenia
Major1
First Poster
Opcje

Po pierwszej aktualizacji systemu zaczoł wyświetla mi się taki właśnie znak zamiast siły sygnału

20190531_181027.jpg

Proszę o pomoc  !!!!!!!

Zmieniłem tytuł wątku na bardziej doprecyzowany /RadekK

0 Like
Major1
First Poster
Opcje

Siema już dawno to zrobiłem żadna karta sim nie działa w innym telefonie moja karta działa a do tego ikonka trybu samolotowego się podświetlana ale nie jest włączony bo dopiero jak na niego klikne to się włącza 

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Major1 to zacznij wipe cache partition z poziomu recovery.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Major1
First Poster
Opcje

Siema zrobiłem i dalej jest to samo  

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Major1  A telefon masz od jakiegoś operatora ?

0 Like
Major1
First Poster
Opcje

Telefon kupiłem w sieci jak to dostałem to wszystko pięknie działało po aktualizacji telefonu wyskoczył taki znak i jest cały czas a i dopiero teraz zauważyłem że tryb samolotów się podświetla ale nie jest włączony bo wszystko inne działa 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Major1  Wpisz kod jak być wybierał numer *#1234# i pokaż nam ?

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Major1, a próbowałeś wykonać hard reset? Obawiam się, że jeżeli ten sposób również zawiedzie to konieczna będzie wizyta w serwisie.

Major1
First Poster
Opcje

Screenshot_20190602-213501_DeviceKeystring.jpg

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Major1 w sieci, tzn. na jakieś aukcji, patrząc na oznaczenie modelowe. Kupiłeś sobie telefonik na rynek amerykański. Pasmo radiowe może nie obsługiwać częstotliwości na starym kontynencie. 😞

Jak masz możliwość to zwróć sprzedawcy.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Major1
First Poster
Opcje

Tak już napisałem że chcę oddać tylko pozostaje taka kwestia że przed aktualizacją działało 

0 Like