13-06-2017 06:17 PM – ostatnio edytowany 03-06-2019 04:45 PM przez RadekK
Witajcie.
Stałym się szczęśliwym posiadaczem S8 i rodzi się wiele pytań związanych z tym modelem - podstawowe to jak właczsyć tryb filmowania i ustawienia z tym związane - np slow motion itp.
Pozdrawiam
16-06-2017 11:15 AM
Siema,
jak chcesz przejść do trybu filmowania to wysarczy że naciśniesz na pod przyciskiem robienia zdjęć taką czerwoną kropkę i film od razu zaczyna sie nagrywać. W ustwienia wchodzisz naciskając ikone trybika u góry ekranu. Tam masz wszelkie ustwienia związane z aparatami i funkcji wideo czy zdjeć.
Jeżeli chcesz włączyć slow motion, to po włączeniu aparatu przesuń palcem po ekranie od lewej do prawej.
Pojawią się możliwe do wyboru tryby. Wybierz zowlnione tempo.
16-06-2017 12:21 PM
21-05-2019 07:29 PM
Mam pytanie! Kilka miesiecy temu zrobiłam sobie nową aktualizację, wcześniej slowmo działało normalnie mogłam skrócić ile chce, a od tej aktualizacji skracać mogę minimalnie, mimo ze czasami automatycznie jest bardzo skrócone slowmo to jak jak chce skrócić to sie nie chce. Zdłużyć się da, co mnie bardzo wkurza, bo kiedyś slowmo działało normalnie. Pomóżcie
23-05-2019 05:59 PM – ostatnio edytowany 10-06-2019 12:20 PM przez MonikaGS
Możesz wysłać zrzuty ekranu i pokazać jak to u Ciebie wygląda? Niestety nie dysponuję obecnie Galaxy S8 z aktualną wersją systemu 😞
02-06-2019 07:49 PM
Mam to samo, nie da się skrócić długości zwolnionego tempa. Jest jakieś minimum i tego nie przeskoczysz. Po aktualizacji telefon jest nie do zniesienia pełno niedoróbek. Czy jest możliwość cofnięcia aktualizacji??
02-06-2019 07:53 PM
@jacekpsk, niestety nie ma możliwości cofnięcia aktualizacji zarówno za pomocą oficjalnej aktualizacji Smart Switch jak i w punkcie serwisowym. Zachęcam do zgłoszenia sugestii za pomocą aplikacji Samsung Members.