Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

galaxy S8 - slow motion

(Temat utworzony: 13-06-2017 06:17 PM)
4470 Wyświetlenia
cichymarcin
First Poster
Opcje

Witajcie.

Stałym się szczęśliwym posiadaczem S8 i rodzi się wiele pytań związanych z tym modelem - podstawowe to jak właczsyć tryb filmowania i ustawienia z tym związane - np slow motion itp.

Pozdrawiam

0 Like
6 Odpowiedzi
WolF
Voyager
Opcje

Siema,

jak chcesz przejść do trybu filmowania to wysarczy że naciśniesz na pod przyciskiem robienia zdjęć taką czerwoną kropkę i film od razu zaczyna sie nagrywać. W ustwienia wchodzisz naciskając ikone trybika u góry ekranu. Tam masz wszelkie ustwienia związane z aparatami i funkcji wideo czy zdjeć.

Jeżeli chcesz włączyć slow motion, to po włączeniu aparatu przesuń palcem po ekranie od lewej do prawej.

Pojawią się możliwe do wyboru tryby. Wybierz zowlnione tempo.

0 Like
KonradN
Voyager
Opcje
Czołem @cichymarcin. Ogólnie WolF dał Ci dobrą radę. Wszystkie tryby pracy widoczne są po przesunięciu palcem w aparacie od lewej do prawej.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
0 Like
Ariana2
First Poster
Opcje

Mam pytanie! Kilka miesiecy temu zrobiłam sobie nową aktualizację, wcześniej slowmo działało normalnie mogłam skrócić ile chce, a od tej aktualizacji skracać mogę minimalnie, mimo ze czasami automatycznie jest bardzo skrócone slowmo to jak jak chce skrócić to sie nie chce. Zdłużyć się da, co mnie bardzo wkurza, bo kiedyś slowmo działało normalnie. Pomóżcie

0 Like
Damian K
Hotshot
Opcje

@Ariana2 

Możesz wysłać zrzuty ekranu i pokazać jak to u Ciebie wygląda? Niestety nie dysponuję obecnie Galaxy S8 z aktualną wersją systemu 😞

Doceniaj i bądź doceniany.Doceniaj innych klikając przycisk like lub zaakceptuj jako rozwiązanie.
Społeczność w Twoim telefonie. Przeglądaj Społeczność wygodnie w aplikacji Samsung Members.
0 Like
jacekpsk
First Poster
Opcje

Mam to samo, nie da się skrócić długości zwolnionego tempa. Jest jakieś minimum i tego nie przeskoczysz. Po aktualizacji telefon jest nie do zniesienia pełno niedoróbek. Czy jest możliwość cofnięcia aktualizacji?? 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@jacekpsk, niestety nie ma możliwości cofnięcia aktualizacji zarówno za pomocą oficjalnej aktualizacji Smart Switch jak i w punkcie serwisowym. Zachęcam do zgłoszenia sugestii za pomocą aplikacji Samsung Members.

0 Like