Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

eSIM już w Polsce - Orange właśnie udostępnił usługę

(Temat utworzony: 12-12-2018 09:03 PM)
748 Wyświetlenia
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Orange Polska wprowadził eSIM czyli elektroniczną wersję karty SIM dla urządzeń mobilnych. Na początek będzie można ją zainstalować na trzech modelach smartfonów i korzystać tak samo, jak z tradycyjnej karty. Operator będzie sukcesywnie rozszerzać listę urządzeń, na których będzie możliwa instalacja eSIM.eSIM.PNG

Więcej tu: https://biuroprasowe.orange.pl/informacje-prasowe/klienci-orange-polska-moga-korzystac-z-esim/

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
21 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Tak wiem już od kilku dni o tym ale nawed nie podają jakie to urządzenia.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Na tę chwilę tylko jappka. :smiling-face-with-sunglasses:

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Jak znam Orange to trochę im to zajmie wprowadzenie innych  nowych urządzeń a konkurencje nie śpi też już maja w innym kraju E-Sim i 5G.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Wiesz w innym kraju to nie sztuka. Co mnie interesuje zagranica, ważne co u nas. :winking-face:

A co do 5G, to pomarańcza też już ma, a przynajmniej testuje: https://biuroprasowe.orange.pl/informacje-prasowe/orange-sprawdza-pierwsza-komercyjna-stacje-bazowa-...

A co do wsparcia urządzeń, no przecież to najpierw samo urządzenie musi wspierać technologię, prawda? :winking-face:

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Jeszcze w Orange nie są wstanie włączyć usługi i nie wiedzą na jakich  urządzeniach to działa.

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Na ten moment obsługiwane są jedynie modele iPhone Xs, Xs Max oraz Xr. Więcej przydatnych informacji znajduje się na stronie Orange.

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Jestem ciekawy czy Rzecznik Orange zamieni NOTE9 na iPhone żeby mieć E-SIM ?

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Wojtek? No co ty! Ale wramach prezentacji usługi może trzymać coś innego w ręcach. :winking-face::smiling-face:.

Ale mogę go podpytać. :smiling-face-with-sunglasses:

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

A tu co widać NOTE9 ?

0 Like