Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Android 10 Nowe Smartfony

(Temat utworzony: 11-08-2020 03:15 AM)
785 Wyświetlenia
DolbyAtmos
Pioneer
Opcje
Szczerze mówiąc męczę się z zacinającą 10 trzeci miesiąc.

Miałem się przesiąść z S8 na A70 następnie na S20,.

Dziś otrzymałem cudowną wiadomość że Galaxy S8 nie otrzyma nowego Androida 10
Nie wyobrażam sobie życia bez S8 nie aktualizowanej do androida 10.  

To doskonała wiadomość ponieważ Android 10 utrudnia życie. 

Nowe urządzenia są zamulone, jak stuletni staw po karpiach. Nowy flagowuec kiepsko leży w dłoni zacina się, 5 sekund uruchamia aparat. Nie biorę S20, to kostka mydła która gdzie nie usiąde wypada z kieszeni, telefon stworzony aby.go gubić. Po 30 dniach pojawiły się plamy na wyświetlaczu, fioletowe przebarwienia. Jak tak można.. 

Nastawienie Samsunga przypomina zabawę w Ciuciubabke, w lesie. 
Im dalej w las tym więcej drzew,. Samsung swoimi poczynaniami jeszcze nie jednego guza sobie nabije.. 

Chyba jestem za stary na batalię z nowościami.. dosyć.. 

7 Odpowiedzi
Pkly
Apprentice
Opcje
Ciekawe, jakoś na moim s10, który ma okropnego exynosa jakoś nigdy w zasadzie nic nie zamula. Chyba jeden raz miałem dziwny moment że otworzenie kamery zajęło z 15 sekund, ale nie pamiętam podobnych sytuacji.
Members_PBuGeQp
First Poster
Opcje
mam s20+ przegladanie stron czesto powoduje efekt przewijania po klatkach. wydajbosc telefonu jest nadwyraz mierna w porownaniu do mojego note 9 którego używałem długo. zaluje zmiany...
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy przywracałeś kopię zapasową na nowym telefonie Galaxy S20? Zdarza się, że wraz z kopią przywracane są błędy, które mogą mieć wpływ na działanie telefonu. Poniżej przedstawiam kilka wskazówek, które mogą rozwiązać problem zacinającego się telefonu. Po kolei sprawdzamy punkty i w razie braku poprawy przechodzimy do kolejnego punktu.

1. Wykonaj wipe cache partition. Zabieg ten nie usuwa danych z telefonu.
  2. Sprawdź działanie telefonu w trybie bezpiecznym.
  3. Wykonaj hard reset. Nie przywracaj kopii zapasowej ponieważ wraz z kopią mogą zostać przywrócone błędy.

Jeżeli żadna z powyższych wskazówek nie okaże się pomocna to pozostaje wizyta w punkcie serwisowym.

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@DolbyAtmos  napisał(a):
Nie biorę S20, to kostka mydła która gdzie nie usiąde wypada z kieszeni, telefon stworzony aby.go gubić. Po 30 dniach pojawiły się plamy na wyświetlaczu, fioletowe przebarwienia. Jak tak można..

Fioletowe plamy raczej nie pojawiają się bez powodu i są one zazwyczaj spowodowane upadkiem urządzenia lub działaniem dużej siły na wyświetlacz.

krrrr767
First Poster
Opcje
(note 10 plus) Posiadam od lat same Samsungi note ale od kad je używam nic mi nie muli ani nie sprawia żadnego prblemu,jeśli komuś coś nie działa to jedynie od aplikacji które sobie ludzie wrzucają do tel.Ogolnie telefony są bardzo wydajne nawet przy tym oprogramowaniu i słabszym (niby) procesorem
pozdrawiam
0 Like
DolbyAtmos
Pioneer
Opcje

W S8 jest Exynos8895, moim zdaniem Exynos działa płynniej niż Snapdragony. pomimo wieku..

Mam Exynosa8895 z pamięcią zawaloną prawie do końca na telefonie i kartę sim 256EVO do pełna, nic nie tnie działa cudownie, i mam najnowszy twór Snapdragon który na pusto działa jak Celeron 300 z 95 roku,.

0 Like
ALIENX21
Helping Hand
Opcje
A może problem nie leży po stronie samego telefonu a po stronie jego użytkownika. ja od Galaxy S7 Edge używam Tylko Samsungi i nigdy z żadnym nie było problemu i na żadnym nie zaobserwowałem żadnych spadków wydajności. A ich moc wystarczy na naprawdę wiele procesów w tle i jeszcze nigdy tej mocy mi nie zabrakło.