Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy M21 zrzut z ekranu i zapis zdjęć

(Temat utworzony: 10-08-2020 10:27 AM)
6657 Wyświetlenia
markoz2206
Explorer
Opcje
Pytanie o zapisywanie zdjęć i filmów z aplikacji. Telefon pobiera, wyświetla w galerii, moge udostępnić ale pliki nie sa zapisywane na urządzeniu... Na razie zauważyłem w Friendly, Via Brovser. Systemowa przegladarka zapisuje.

Drugie pytanie o zrzuty ekranu. Wiem ze mozna gestem ręki, a czy mozna dodac przycisk zrzutu rozwiajny w belce? O wiele wygodniejsze jest takie klinkiecie.
0 Like
5 Odpowiedzi
ALIENX21
Helping Hand
Opcje
Co do 2 pytania To z tego co mi wiadomo nie ma takiej możliwości (chyba ze przez instalowanie jakiś aplikacji które to umożliwiaja).

Co do 1 pytania to w jaki sposób zapisujesz zdjęcia i filmy (jaka aplikacja czy systemowa z belki do nagrywania ekranu?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Bixby oferuje możliwość przypięcia skrótu do ekranu startowego z komendą wykonania zrzutu ekranowego. Uruchom Bixby, wybierz menu w lewym górnym rogu i kliknij w Quick Commands. Następnie przejdź do zakładki My commands i przypnij komendę Take a screenshot do ekranu startowego.

Screenshot_20200810-133151_Bixby Voice.jpgScreenshot_20200810-133157_Bixby Voice.jpgScreenshot_20200810-133227_One UI Home.jpg

markoz2206
Explorer
Opcje
Uzywam Friendly zamiast Facebooka. Tam jest opcja zapisz (zdjecie, film), wyskakuje powiadomienie o pobraniu, rozwijam powiadomienie i otwieram z galerii. Nie ma opcji zapisu a po tym jak zamknę przeglądanie pliki nie sa zapisane na urządzeniu. Szukalem w menedżerze plików i niestety nie zapisują sie.
0 Like
ALIENX21
Helping Hand
Opcje
Tylko pewnie Nie da się tego przycisku przenieść Na belkę (po wysunięciu paska powiadomień) ale opcja Ciekawa musze tez sprawdzić jak to działa
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Nie ma możliwości przeniesienia skrótu na belkę powiadomień. Ewentualnie możesz skorzystać z komendy głosowej "Take a screenshot" aby przechwycić zrzut ekranu.

0 Like