Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zrywanie połączenia bluetooth Samsung galaxy S 21 Ultra + Garmin Fenix 7 X sapphire

(Temat utworzony: 09-03-2022 11:25 AM)
1036 Wyświetlenia
Banan52
Troubleshooter
Opcje

Witam , już nie wiem co robić dalej . Telefon z najnowszym softem .  Aplikacja garmin connect najnowsza .  

Problem polega na tym że telefon zrywa połączenie z zegarkiem w momencie kiedy  np. łączy się z samochodem , kiedy prowadzę rozmowę poprzez laptop połączony z telefonem  za pomocą apk TWÓJ TELEFON itp. nie wiem jak to nazwać fachowo - chodzi o to że telefon ma problem jeśli w grę wchodzi więcej niż jedno połączone urządzenie . Wtedy telefon rozłącza się z zegarkiem po to żeby natychmiast za chwilę się połączyć  i tak dopóki dopóty nie przestanę rozmawiać .

Wyprzedzając niektóre uwagi , robiłem twardy reset , miękki reset , wipe cache partition, repair apps ....

0 Like
3 Odpowiedzi
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Czy zegarek wspiera możliwość wysyłania za jego pomocą SMS lub rozmowy ?

Banan52
Troubleshooter
Opcje
Nie. Zegarek to kombajn sportowy. Z możliwością odbierania połączeń , wiadomości itp
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Ok, spróbuj wykonać test -> Podłącz się z dwoma urządzeniami bluetooth, ale zanim się połączysz z drugim w ustawieniach połączenia bluetooth odznacz wszystkie możliwości. Mam tutaj na myśli Ustawienia -> Połączenia -> Bluetooth -> Trybik koło nazwy urządzenia z jakim się połączyłeś. Interesuje mnie czy w taki sposób urządzenia będą połączone z telefonem jednocześnie.