09-03-2022 11:25 AM
Witam , już nie wiem co robić dalej . Telefon z najnowszym softem . Aplikacja garmin connect najnowsza .
Problem polega na tym że telefon zrywa połączenie z zegarkiem w momencie kiedy np. łączy się z samochodem , kiedy prowadzę rozmowę poprzez laptop połączony z telefonem za pomocą apk TWÓJ TELEFON itp. nie wiem jak to nazwać fachowo - chodzi o to że telefon ma problem jeśli w grę wchodzi więcej niż jedno połączone urządzenie . Wtedy telefon rozłącza się z zegarkiem po to żeby natychmiast za chwilę się połączyć i tak dopóki dopóty nie przestanę rozmawiać .
Wyprzedzając niektóre uwagi , robiłem twardy reset , miękki reset , wipe cache partition, repair apps ....
09-03-2022 11:38 AM
Czy zegarek wspiera możliwość wysyłania za jego pomocą SMS lub rozmowy ?
09-03-2022 11:59 AM
09-03-2022 12:09 PM
Ok, spróbuj wykonać test -> Podłącz się z dwoma urządzeniami bluetooth, ale zanim się połączysz z drugim w ustawieniach połączenia bluetooth odznacz wszystkie możliwości. Mam tutaj na myśli Ustawienia -> Połączenia -> Bluetooth -> Trybik koło nazwy urządzenia z jakim się połączyłeś. Interesuje mnie czy w taki sposób urządzenia będą połączone z telefonem jednocześnie.