Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Super Slow Motion - Opcja *Wiele ujęć* - gdzie zniknęła?

(Temat utworzony: 19-04-2020 12:38 AM)
507 Wyświetlenia
Matthew6969
Student
Opcje

Witam, 

Zauważyłem w naszych ukochanych s20 ultra brak możliwości nagrywania wielu ujęć w super slow motion, poniżej screen z s9+ aby zoobrazowac Wam o co chodzi.  Czy tylko ja jestem ślepy i nie widzę tej opcji w s20 ultra czy wy też tak macie?

Screenshot_20200419-002859_Camera.jpg

0 Like
7 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Matthew6969 też nie widzę tych ustawień. Co ciekawe nie wiem czy były od początku, czy może usunęła je któraś z aktualizacji?

Najzwyczajniej nie sprawdzałem tego, jeszcze nie miałem okazji skorzystać opcji.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Matthew6969, sprawdziłem w modelu Note10+ i również nie widzę tej opcji. Do tej pory z niej nie korzystałem więc podobnie jak @Szewcu72 nie wiem czy nie było jej od początku czy zniknęła po jednej z aktualizacji.

0 Like
M1roN
Navigator
Opcje

S9+ po wczorajszej aktualizacji jest opcja wiele ujęć.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@M1roN  C oto za aktualizacja?

0 Like
Matthew6969
Student
Opcje

Przyznam się że nie rozumiem polityki firmy Samsung. Wydałem 6 000 PLN po to żeby dowiedzieć się że Aparaty ma najlepsze na rynku(jeżeli chodzi o dane techniczne) ALE żeby wykorzystać ich maksimum możliwości muszę poczekać aż developerzy Samsunga dopracują oprogramowanie.
Aparat i jego cała biblioteka jest rzeczą którą życzyłbym sobie i developerom Samsunga aby skopiowali od kolegów z Google. Rożnica w jakości zdjęć jest kolosalna. Dochodzi również usuwanie funkcji telefonu bez jakichkolwiek informacji(mowa slow motion).
Aparat był jedną z funkcji która przekonała mnie do zakupu kolejnego flagowca od Samsunga a jestem z Samsungiem od Galaxy S5. Zobaczę jak rozwinie się wsparcie s20 po stronie samsunga, jak się nic nie zmieni następnym telefonem będzie Pixel.

0 Like
M1roN
Navigator
Opcje

@PrzemekM Screenshot_20200420-121035_Software update.jpg

Zdjęcie udostępnił Faceto

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Niestety, po aktualizacji do wersji 1ATD3 nadal brak opcji Wiele ujęć.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like