Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Bateria kondycja

(Temat utworzony: 16-12-2024 09:24 PM)
288 Wyświetlenia
Problemzs20
Journeyman
Opcje
Posiadam 3 letnią s20 fe i zauwazylem ze bateria czesciej spada. Gdzie mogę sprawdzic dokladna kondycje bateri. Na testach wypada ok pojemnosc normalna. Zadne krotkie kody typu *#*#4636#*#* nie pomaga jest połączenie nie wyskakuje sekretne menu do bateri oraz accutbattery aplilacja nie pokazuje kondycji bateri. Chyba ze trzeba miec premium wykupione wydaje mi sie ze strata kasy pozdrawiam i mam nadzieje że ktoś mi odpowie. Nie chce nowego tel s20 fe nie zamienie najlepszy tel jaki może byc. Ile by kosztowała wymiana bateri w serwisie samsunga.
0 Like
5 Odpowiedzi
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Niestety, nie ma opcji sparwadzenia kondycji baterii w systemie. Koszt wymiany baterii to ok. 250-300zl.
Problemzs20
Journeyman
Opcje
Ok dziękuje. Mogliby wkońcu to zrobic tak jak w apel jest. Tel podobne cenowo
0 Like
miroON
Big Cheese
Opcje
od 2027 podobno ma byc mozliwosc wymiany baterii samowolnie jak to mialo miejsce np w s6
Zgodnie z nowym rozporządzeniem, giganci technologiczni będą musieli produkować smartfony z wymiennymi bateriami od 2027 roku – oczywiście o ile będą chcieli sprzedawać je na terenie Unii Europejskiej
pestit
Explorer
Opcje
możesz zainstalować aplikację do sprawdzenia kondycji: AccuBattery
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Po pierwsze primo: sam jesteś najlepszym testerem kondycji baterii - wiesz ile wytrzymywała rok, dwa, trzy lata temu...; po drugie primo: żadna bateria (akumulator) po trzech latach - i nie ważne jak był (albo nie był) używany - nie będzie miał 100% sprawności. A czy teraz ma 90, 80, 70... to tylko cyferki. Liczy się praktyka - patrz pkt. 1. Kiedy telefon zacznie ci się wyłączać nagle, gdy przed chwilą miałeś 30, 20% - będziesz wiedzieć, że to już koniec.