Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Galaxy S10+ przycinanie aplikacji

(Temat utworzony: 01-04-2019 03:14 PM)
630 Wyświetlenia
Perzyna_98
First Poster
Opcje

Witam, czy tylko u mnie wszystkie aplikacje, włączając w to systemowe mają przycięcia sekundowe ? Strasznie mnie to drażni. Nie jest to wina żadnej z zainstalowanych aplikacji, po przyrowceniu ustawień fabrycznych problem nie znika. 

Doprecyzowałem tytuł wątku /RadekK

0 Like
23 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Perzyna_98  Przecięcia podczas uruchomienia aplikacji czy korzystania z nich ?

0 Like
Perzyna_98
First Poster
Opcje

@PrzemekM  napisał(a):

@Perzyna_98  Przecięcia podczas uruchomienia aplikacji czy korzystania z nich ?

Podczas uruchamiania

0 Like
Perzyna_98
First Poster
Opcje

Dodam, że po aktualizacji systemu jest jeszcze gorzej.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Perzyna_98 a jak wyglądają ustawienia trybu oszczędzania lub lista uśpionych aplikacji? Aplikacja ekranu startowego stockowa, czy może coś ze sklepu?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Perzyna_98
First Poster
Opcje

@Szewcu72  napisał(a):

@Perzyna_98 a jak wyglądają ustawienia trybu oszczędzania lub lista uśpionych aplikacji? Aplikacja ekranu startowego stockowa, czy może coś ze sklepu?

Średni tryb oszczędzania energii, na optymalnym nie ma różnicy, brak uśpionych aplikacji, aplikacja ekranu stockowa

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Perzyna_98, czy przywracałeś kopię zapasową po resetowaniu telefonu? Jeżeli tak to wykonaj ponownie przywracanie ustawień fabrycznych ale tym razem bez kopii. Jeżeli posiadasz w telefonie kartę pamięci to wyciągnij ją i zobacz czy to pomoże.

0 Like
Perzyna_98
First Poster
Opcje

Przywracałem ustawienia bez kopii zapasowej i nadal to samo. Kopia zawiera tylko kilka zdjęć i kontakty więc wątpię żeby to negatywnie wpływało na funkcjonowanie telefonu. Pozostaje mi chyba oddać telefon do serwisu na gwarancję 

0 Like
WILOS78
Explorer
Opcje

U mnie chodzi bardzo szybko bez żadnych zacięć

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Perzyna_98 a uruchom jeszcze telefon w trybie bezpiecznym i sprawdź jak się będzie zachowywał?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like