Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Powiadomienia na ekranie blokady Galaxy S20 FE

(Temat utworzony: 23-05-2021 02:36 PM)
6740 Wyświetlenia
Anna Zach
Explorer
Opcje

Cześć. W jaki sposób mogę uruchomić powiadomienia na ekranie blokady? Mam włączoną funkcję always on display, ciche powiadomienia dla mess i what's up, nie wiem, co dalej, muszę wpisać pin, żeby zobaczyc, co tam w powiadomieniach..

Anna Zach
Explorer
Opcje

Poprzednio miałam S9 i przy sms migała dioda, przy innych powiadomieniach po pierwsze widziałam dymek z cyfrą, po drugie ściągając ekran od góry mogłam zobaczyć fragmenty powiadomień i autora. Teraz muszę odblokowac i wejść w aplikację.

0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

A czy masz jakieś powiadomienia? 

Przejdź do: Ustawienia -> Ekran blokady -> Powiadomienia - opcja jest włączona? 

0 Like
Anna Zach
Explorer
Opcje

Włączona, szczegóły, niska przezroczystość, powiadomienia do pokazania - alerty i ciche powiadomienia, i oczywiście always on display włączone (i w 2 innych miejscach też) Po prostu nie dziala - moze trzeba złożyć reklamację...

0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Masz ustawiony domyślny launcher, czy jakiś pobrany z sklepu play ? 

0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Wstaw zdjęcie ekranu blokady. 

0 Like
Anna Zach
Explorer
Opcje

Tak, był przywracany z kopii zapasowej starego telefonu, ale w międzyczasie zmieniłam wszystkie ustawienia. 

0 Like
Anna Zach
Explorer
Opcje

Po recovery menu widzę ikony sms na ekranie blokady, ale messanger już nie

0 Like
Rozwiązanie
Anna Zach
Explorer
Opcje

Problem rozwiązany, dziekuję wszystkim za pomoc.

Okazało się, że nie wystarczy w 3 miejscach włączyć AoD, pozwolić w 5 miejsca na powiadomienia, jeszcze w ustawieniach aplikacji poustawiać w 10 miejscach alert, ale cichy. Szaleństwo... Im wiecej ustawień, tym większy kłopot. Jeszcze raz dziękuję.

Werka0024
First Poster
Opcje
Hejj, niechcący i nie wiem.jak wyłączyłam tą taką funkcję powiadomien, które się pokazują w takim cienkim pasku u góry na ekranie telefonu, np. jak przychodzi wiadomość z messengera. Czy ktoś wie jak to przywrócić w ustawieniach?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Werka0024  cześć 

Wchodzimy w Ustawienia > Powiadomienia > skrót 

Czy o to chodziło?

Screenshot_20211116-003208_Settings.jpg