Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Lagi telefonu

(Temat utworzony: 2 tygodni(e) temu)
150 Wyświetlenia
Rena2023
Apprentice
Opcje
Telefon moj raz na jakiś czas laguje w dodatku dostaje powiadomienia w stylu . Proces system nie odpowiada . Sklep google play nie odpowiada itp. W dodatku w różnych grach udostępniając hotspot mam 1000pingu mimo że na innych telefonach , nawet samsunga mam ok. 150 może 100 . Proszę o doradzenie mi dziękuję. Załączam jedno zdjęcie ekranu co wykonałem / am 

image

7 Odpowiedzi
Rena2023
Apprentice
Opcje
Zapomniałem/ am dodać że ten telefon to samsung galaxy s21 fe 5g
0 Like
Wiatrak24
Helping Hand
Opcje
Witam proszę na początek uruchomić ponownie telefon. Jeżeli to nic nie da proszę wykonać zabieg Wipe Cache Partition.
Instrukcja:
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...
zróbtoSam
Explorer
Opcje
Z telefonem raczej jest wszystko w porządku. Miałem to samo z aplikacją Wire ze Sklepu Play na Samsungu i Nokii. Równo co dwa dni wywalała ten komunikat
0 Like
Rena2023
Apprentice
Opcje
Nie, bo mega ostro laguje tak jak bym miał telefon 10 latni z nasiłe zainstalowanym nowym systemem.
0 Like
Rena2023
Apprentice
Opcje
Bo zrobieniu tego i wybraniu opcji reboot system now I zalogowaniu się kodem pin telefon zaczal ładować dokladnie tak jak wcześniej taka jak bym miał 10 letni telefon z nowym androidem. Lagi się niby skończyły ale znowu tak jak wcześniej raz na jakiś czas wracają.
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Rena2023 Generalnie na pewno musisz zresetować apkę sklepu. Podejrzewam, że jeżeli się zamyka, to może mieć jakieś problemy z aktualizacjami.

Ustawienia > Aplikacje > Play Store > Pamięć > Wyczyść dane.

Radziłbym też skontaktować się ze wsparciem technicznym i poprosić o zdalną diagnostykę. Możliwe, że jakaś aplikacja działa w tle i powoduje takie zachowanie.

https://www.samsung.com/pl/support/remoteservice/

0 Like
Rena2023
Apprentice
Opcje
Dziękuję wykonam te instrukcje
0 Like