Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Usunąłem główny folder ze zdjęciami HELP!

(Temat utworzony: 06-10-2020 11:14 PM)
508 Wyświetlenia
combot7
Navigator
Opcje
Tak jak w temaxiey przez przypadek usunąłem cały folder zdjęć DCIM... Wszystko było na pamięci telefonu nie używam karty pamięci, funkcję kosz miałem wyłączoną, czy da się jakoś przywrócić zdjęcia?
0 Like
12 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@combot7  Niestety, jeżeli funkcja kosz była na pewno wyłączona to jedyny ratunek jeżeli była wykonywana kopia zapasowa folderu/zdjęć.

combot7
Navigator
Opcje
nie była, trudno spróbuje jakimś programem podłączając telefon do PC przywrócić usunięte zdjęcia, może ktoś kiedyś jakiegoś używał i może polecić?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@combot7  Raczej nie odzyskamy tych zdjęć 😞

combot7
Navigator
Opcje
@PrzemekM nawet programem do przywracania danych z dysków i innych nośników?
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@combot7 niestety, większość ogólnodostępnych tego typu programów nie widzi telefonu podpiętego do kompa jako pamięci masowej. 

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
combot7
Navigator
Opcje
Spróbuje, jeśli mi się uda napiszę jakim programem udało się odzyskać zdjęcia i filmy
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
combot7
Navigator
Opcje
Zdjęć nie udało się odzyskać przez żaden program, więc jeśli ktoś jest w takiej sytuacji trzeba pogodzić się z utratą filmów/zdjęć - polecam włączyć funkcję kosza 🙆
0 Like
Bobik23
First Poster
Opcje
Dzień dobry a czy ktoś miał taką sytuację że mimo to iż kosz był aktywny nie ma w nim folderów z zdjęciami które zniknęły.Mam taką dziwna sytuację że zniknęły mi foldery ale nie wszystkie z galerii oraz całą zawartość aparatu.Dodam że nic nie usuwałem samo zniknęło wczoraj koło południa i nie ma nigdzie tych folderów. To było koło 15 tys zdjęć:-( Telefon to samsung fold 6 może ktoś ma jakąś radę czy to jeszcze gdzieś można odzyskać. Chmury nie miałem.
0 Like