Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Powiadomienia na ekranie blokady Galaxy S20 FE

(Temat utworzony: 23-05-2021 12:34 PM)
7905 Wyświetlenia
Anna Zach
Explorer
Opcje

Cześć. W jaki sposób mogę uruchomić powiadomienia na ekranie blokady? Mam włączoną funkcję always on display, ciche powiadomienia dla mess i what's up, nie wiem, co dalej, muszę wpisać pin, żeby zobaczyc, co tam w powiadomieniach..

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Anna Zach
Explorer
Opcje

Problem rozwiązany, dziekuję wszystkim za pomoc.

Okazało się, że nie wystarczy w 3 miejscach włączyć AoD, pozwolić w 5 miejsca na powiadomienia, jeszcze w ustawieniach aplikacji poustawiać w 10 miejscach alert, ale cichy. Szaleństwo... Im wiecej ustawień, tym większy kłopot. Jeszcze raz dziękuję.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

24 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @Anna Zach 

Można włączyć, aby zawartość powiadomień była wyświetlana na ekranie blokady dla wszystkich aplikacji. 

Anna Zach
Explorer
Opcje

Ok, ale w jaki sposób? Mam w ustawieniach: Pokazuj ikony - wszystkie powiadomienia

Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Przejdź do: Ustawienia -> Ekran blokady -> Powiadomienia -> Styl widoku -> Szczegóły. 

Możesz sprawdzić aplikację podaną w liku, która umożliwia wyświetlanie powiadomień na zablokowanym ekranie. 

Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=de.nullgrad.glimpse&hl=pl&gl=pl 

Anna Zach
Explorer
Opcje

Też tak mam zaznaczone.

0 Like
Anna Zach
Explorer
Opcje

Spróbuję tej aplikacji, dziękuję.

0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

To tam przesuń suwak przy opcji "Ukryj zawartość". 

Sprawdź jeszcze to: https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-a/a40-brak-powiadomień-na-ekranie-blokady-brak-aod-... 

0 Like
Anna Zach
Explorer
Opcje

ukryj zawartosc mam nieaktywny.

0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

I na ekranie blokady zawartość powiadomień jest zablokowana czy można ją odczytać? 

0 Like
Anna Zach
Explorer
Opcje

a ekranie blokady nie pokazuje mi się nic, poza ustawioną tapetą i zegarem

0 Like