Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Mms w galaxy s21

(Temat utworzony: 28-01-2021 06:48 PM)
1393 Wyświetlenia
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Witam, mam pytanie. W telefonie odbiór i wysylanie mms-ów wymaga ręcznego włączenia transmisji danych. Operator to Plus, a telefon z wolnej sprzedaży. Przy poprzednim telefonie nie miałam takiego problemu a operator i numer ten sam. Niby Dostałam samsung konfiguracyjne od operatora ale nic to nie dało. Czy ktoś może miał podobny problem? Trochę mnie wkurza to włączanie 😀
0 Like
26 Odpowiedzi
Paco76
Helping Hand
Opcje
od kiedy mam , a mam od S3-Samunga, zawsze do pobrania MMSa trzeba włączać transmisję danych-automatycznie telefon nie włączy trans.danych
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Ja się przesiadłam z Huawei P20 pro i trochę mnie to zdziwiło, tym bardziej, że służbowy telefon to też Samsung A20e i na nim nie mam takiego problemu.
0 Like
Inesittka
Voyager
Opcje
Mam s21+ i nic nie muszę włączać przy wysyłaniu MMS. Wcześniej miałam s8+ i też nic nie musiałam włączać. Samo się uruchamia.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Anonymous User  Witam

Z tego co zauważyłem to przy wysyłaniu mms  transmisja danych musi być na chwile włączona.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Inesittka  Sama włącza się transmisja danych?

0 Like
Paco76
Helping Hand
Opcje
jeżeli masz włączoną trans.danych cały czas -to nic nie musisz robić-jeżel nie - to niestety przy odbiorze czy wysyłaniu trzeba włączyć
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Tak wiem, musi być włączona ale wcześniej zawsze robiło się to automatycznie, nawet przy wyłączonej transmisji, która włączała się wtedy automatycznie tylko na czas pobrania mmsa.
0 Like
Inesittka
Voyager
Opcje
Tak. Uruchamia się na chwilkę i znika po wysłaniu MMS.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Paco76  tak dokładnie tak jest

0 Like