Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

galaxy S21+

(Temat utworzony: 29-01-2021 09:32 AM)
602 Wyświetlenia
Pawel0904
Journeyman
Opcje
Witam.Czy ktoś może wie dlaczego aparat w trybie 3x4(64 mpx) słabo i mozolnie łapie ostrość?
0 Like
15 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Pawel0904  Witam

A w pozostałych trybach również jest ten problem?

@mirudo24  zweryfikujesz to u siebie?

0 Like
Pawel0904
Journeyman
Opcje
Witam.tylko w tym trybie 3x4(64 mpx) .w trybie 3x4 i pozostałych jest ok.
0 Like
oXygen27
Pathfinder
Opcje
chodzi ci o opóźnienie miedzy kliknięciem a zrobieniem zdj? to dlatego ze robi w 64mpx i potrzebuje wiecej czasu na zarejestrowanie duzej ilosci szczegółów
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PrzemekM, posiadam model S21 Ultra. Sprawdziłem w trybie 4x3 (108MP) i nie widzę żadnych problemów z ostrością.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@oXygen27 @Pawel0904  chyba chodzi o łapanie ostrości przed zrobieniem zdjęcia...

0 Like
Pawel0904
Journeyman
Opcje
Witam.rozumiem że małe opóźnienie może być ale chodzi mi o to że po pierwsze jak chce zrobić zdjęcie czegoś z bardzo bliska to wogole nie złapie ostrosci(np tekstu na kartce) a druga sprawa to że powiedzmy złapie tą ostrosc na danym.obiekcie i odsunę i spowrotem.skieruje w to miejsce to wogole nie chce jej złapać.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mirudo24  Dzięki. A po zrobieniu zdjęcia jest ono przy tak dużej rozdzielczości szybko zapisywane czy jest jakieś opóźnienie?

0 Like
Janek94
Apprentice
Opcje
Mam to samo w S21+, tylko w trybie 4x3 64mpx
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PrzemekM, zdjęcia w najwyższej rozdzielczości są szybko zapisywane, ale w porównaniu do standardowej rozdzielczości widać minimalnie wolniejszą pracę.