Sluiten

What are you looking for?

annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Oorspronkelijke onderwerp:

jaki telefon wybrać?

(Onderwerp aangemaakt op: 21-03-2022 10:12 PM)
503 Weergaven
zjkpol
Apprentice
Opties
mam problem, mocno zastanawiam się nad wymienieniem telefonu (z samsunga galaxy s10+) na jakiś nowy. Z jednej strony chce zostać przy samsungu (może to dlatego, że jestem przyzwyczajona do systemu i boje sie, że inny mi nie podpasuje) ale z drugiej strony chce spróbować iphone 13 pro. 
Najbardozej zależy mi na wyświetlaczu, baterii, zabezpieczeniach może różnych bajerach ale przede wszystkim na wygodzie.
Co ma samsung czego iphone nie ma?
Wybrac iphone czy samsung któryś z nowych?
0 Likes
3 Antwoorden
Michał_S23Ultra
Helping Hand
Opties
Ja teraz używam S21Ultra ale za 2,5 roku jestem coraz bardziej skłonny do wyboru IPhone.
Czuję że telefon nie jest wart swoich pieniędzy i często a to jakieś zacięcia, spowolnienia animacji a granie na emulatorach (PS2,Nintendo Wii,3DS) też jest bardzo dalekie od oczekiwań, kupiłem do myślałem że flagowiec Samsunga wciągnie nosem takie zadania ale jednak nie i czekam na nowego iPhona już z USB C i dziurkami zamiast Notcha i raczej przechodzę
marko38289
Explorer
Opties
Ja mam s10+. Rok temu robiłem przymiarkę na s21 ultra. Ale tak samo grzał się. Dzisiaj wziąłem s22. Gorący od samego przeglądania internetu. Miałem s2, s5, s7 edge, s10+. Niestety sam jestem w kropce. Flagowce galaxy robią super zdjęcia. Ciężko u konkurencji z tym. Natomiast cena 4200 zł czy 5200 zł za plusa to już za dużo dla mnie.
0 Likes
Natajla
Student
Opties
Ja miałam to samo:) ostatecznie mój s10+ trafił do męża a ja wybrałam s21 ultra. W czerwcu będzie rok i wszystko mi w nim odpowiada. Iphone przerabiałam, jednak ios nie jest dla mnie. Po niespełna roku z s21 ultra jestem pewna że za szybko aparatu nie zmienię. A zwykle co 10-12 mcy szukałam czegoś innego. Co do pracy, jest płynna jeszcze nie zauważyłam by się zawieszał czy grzał .