Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gniazdo na SIM zablokowane!

(Temat utworzony: 14-12-2020 07:15 PM)
5168 Wyświetlenia
Patu155
Pioneer
Opcje
Właśnie zakupiłem S20FE 5G i włożyłem kartę SIM do tacki, już wkładanie kluczyka do dziurki było cięższe niż w innych telefonach. Po czym karty SIM nie wychwyciło, a tacki nie da się wyjąć. Co radzicie? Nie chcę pchać za mocno kluczykiem, bo boję się zepsuć. Sam kluczyk wchodzi tylko jakoś z 20%, więcej się nie da. Poradźcie coś.

Edit: W serwisie Samsunga bez problemu przyjmują na gwarancji, poza tym wyrabiają się w 1 godzinę.
0 Like
8 Odpowiedzi
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Skoro tacka nie chce wyskoczyć, to pozostaje udać się do serwisu.
0 Like
Patu155
Pioneer
Opcje
serwis samsunga, czy może być gwarancja operatora?
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Co masz na myśli gwarancja operatora ? W serwisie wystarczy mieć dowód zakupu urządzenia.
Patu155
Pioneer
Opcje
ok, dzięki
0 Like
nellqee
Pathfinder
Opcje
Posiadam jako drugi telefon Galaxy S8 w którym jest brak możliwości otwarcia tacki od karty, poniewaz dziurka do wlozenia igly jest zatkana (prawdopodobnie jakies mniejsze kamienie), wie ktos moze jak to wyjac? 
0 Like
ELM0
Helping Hand
Opcje
Spróbuj odessać odkurzaczem
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, proszę to lekko przedmuchać. Kamyki powinny się wydostać
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Jeśli otwór jest do takiego stopnia zatkany, że jest problem z włożeniem szpilki, by odblokowal nam kołek zabezpieczajcy, to zostaje jeszcze opcja z czymś cienkim nalepiej sprawdza się żyletka, wkłada się ją między tackę a ramkę i wyszarpuje. Druga opcja to już musimy rozklejać telefon i wysuwać ją od środka.