Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

problem z dotykiem

(Temat utworzony: 07-10-2021 10:49 PM)
4074 Wyświetlenia
nonfeliczita
First Poster
Opcje

Miał ktoś problem w z panelem dotykowym w S20 FE, że podczas szybkiego pisania telefon mylił litery i ciężko było pisać np. T z R . Miałem do tej pory parę samsungów i nigdy mi się to nie zdarzało. Byłem dzisiaj też w sklepie popatrzeć czy jest tak samo i testowałem S21 Ultra i było git , tak samo w przypadku a52s ( z tym samym wyświetlaczem i chyba panelem dotykowym) oraz zwykłe S20 i A72 i też było wszystko okej, ale w przypadku kolejnego s20 fe był ten sam problem. Nie wiem czy oddawać na gwarancje o ile w ogole uznaja czy czekać na nową aktualizacje.

0 Like
77 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Upewnij się, że posiadasz najnowszą wersję oprogramowania. Aby to zrobić przejdź kolejno do: Ustawienia > Aktualizacja oprogramowania > Pobierz i zainstaluj. Spróbuj również wykonać wipe cache partition. Zabieg nie usuwa żadnych danych użytkownika z telefonu.

Instrukcja - wipe cache partition
https://eu.community.samsung.com/t5/telefony-i-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczny-i-...

nonfeliczita
First Poster
Opcje
Wersja najnowsza i to też robiłem
0 Like
nonfeliczita
First Poster
Opcje
orientujesz sie czy serwis bez problemu naprawia to na gwarancji czy raczej nie bardzo ?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@nonfeliczita  tego dowiemy się raczej po wizycie w serwisie. 

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Każdy przypadek jest rozpatrywany indywidualnie dlatego ciężko odpowiedzieć na Twoje pytanie. Listę punktów serwisowych znajdziesz w poniższym odnośniku.

https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

Lordstach
First Poster
Opcje
U mnie problem taki sam problem z dotykiem czasem parę razy muszę jakąś literę nacisnać aby wskoczyła na ekran. Problem pojawił się po niecałym roku wcześniej było ok.
0 Like
Lordstach
First Poster
Opcje
I co naprawili ten ekran dotykowy w serwisie.
0 Like