Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z dotykiem w Samsungu S20 FE

(Temat utworzony: 30-10-2020 11:56 PM)
2708 Wyświetlenia
Kuba007
Explorer
Opcje
Po ostatnich aktualizacjach coś poprawiono, ale niestety nie wszystko. Jak myślicie jest szansa, żeby ten cały problem z dotykiem zostal wyjaśniony? Ciekawy jestem czy będą kolejne aktualizacje...
20 Odpowiedzi
BarDyk
Navigator
Opcje
serwis plus nowy soft ja bym tam uderzył
0 Like
BarDyk
Navigator
Opcje
albo zwróć telefon
0 Like
Kuba007
Explorer
Opcje
Nie chodzi o zwrot, bo telefon sam w sobie jest bardzo dobry. Mimo wszystko irytuje ta sprawa z dotykiem m.in. w grach czy podczas przeglądnia zdjęć. Nie wiem czy serwis cokolwiek będzie mógł pomóc. Wydaje mi się, że trzeba poczekać na aktualizację softu.
0 Like
Madness1
First Poster
Opcje
dobrze jednak uderzyć w kierunku serwisu.Moze być błąd w oprogramowaniu ja tak mam z telefonem innej marki po aktualizacji właśnie dobrze że jeszcze Samsung na chodzie teraz z niego korzystam
0 Like
Exploration
Pioneer
Opcje
Niestety u mnie problem też występuje, a objawia się tym że pisanie metodą swype na klawiaturze google jest praktycznie niemożliwe, bo gubi dotyk podczas przeciągania. Jak faktycznie tego nie naprawią aktualizacją, to moim zdaniem kwalifikuje się to do naprawy gwarancyjnej, bo usterka poważna.
Kokoja
Explorer
Opcje

Mimo aktualizacji problem występuje i u mnie. Zastanawiam się nad wymianą telefonu na nowy.

0 Like
wooke
Pathfinder
Opcje
U mnie występuje ten sam "problem". Poruszając palcem z normalną prędkością przesuwanie i powiększanie jest płynne.

Pisanie na klawiaturze nie sprawia żadnych problemów.
Kokoja
Explorer
Opcje
A czy musicie restartować telefon, bo w ogóle nie da się na nim nic zrobić?
Ja tak co 2-3 dni muszę to zrobić (nawet wtedy jest problem, bo reakcja po dotknięciu na "uruchom ponownie" graniczy z cudem).
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Zachęcam do zgłaszania problemów z dotykiem za pomocą aplikacji Samsung Members. Im więcej zgłoszeń tym większe prawdopodobieństwo na wprowadzenie kolejnych poprawek i udoskonaleń.