Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy S9 grzanie sie

(Temat utworzony: 22-07-2019 09:54 AM)
4483 Wyświetlenia
Bemowianin
First Poster
Opcje

Telefon wrucił  z serwisu  wymieniono płytę ,wyswietlacz.Telefon jak się używa Internetu ogląda filmy grzeje się i sam się z ciemnia ekran .Po ponowej wizycie w serwisie czyli 2 dni po odebraniu z serwisu Pan stwierdziła że mogą ponownie sprawdzić telefon ale to jest czekanie kilku dni dużo mają napraw Pan wziął  telefon popatrzył i powiedział że Tak już u Pana będzie  jak Pan chce to zostawi ale doradzał długi czas czekania co.moge zrobić  .Serwisie wydano.mi system nie brandowany  i nowe aktualizacje .Proszę o pomoc czy Tak mają Samsung s9 i trzeba kupić nowy telefon innej firmy 

0 Like
7 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Bemowianin, telefon w trakcie intensywnego używania może się nagrzewać tym bardziej, że w ostatnim czasie mamy dosyć wysokie temperatury otoczenia. Zerknij do tego wątku. Mam jednak wątpliwości dotyczące ściemniającego się wyświetlacza. Czy masz włączoną w telefonie jasność adaptacyjną (Ustawienia > Wyświetlacz > Jasność adaptacyjna)? W jakich warunkach oświetleniowych oglądasz materiały, o których piszesz? Czy przed naprawą występował taki sam problem i jaki był powód serwisowania telefonu?

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Bemowianin, A czy nie używasz może jakiegoś etui, które powodowałoby nadmierne nagrzewanie się telefonu ?

Bemowianin
First Poster
Opcje

brak etui  jak ogladam cos winternecie to robi sie gorący po 5 minutach gdy nieuzywam   ostro tylko odbieram same telfony telefon jest zimny   sam sie przyciemnia bo moze za goroncy jest   komunikat o przegrzaniu nie wyswietla sie   jedynie szkło na   wyswietlacz ktore nie zakrywa żdnych czujników

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Bemowianin, na początek sprawdź czy problem będzie występował w trybie bezpiecznym. Jeżeli tak to wykonaj hard reset. Pamiętaj, aby nie przywracać kopii zapasowej ponieważ wraz z nią mogą zostać przywrócone błędy. Jeżeli obie wskazówki nie pomogą to konieczna będzie wizyta w punkcie serwisowym. Listę serwisów znajdziesz w tym miejscu.

Damian K
Hotshot
Opcje

@Bemowianin sprawdziłeś rozwiązania podane przez nismo? Jeżeli któreś z nich pomogło, zaakceptuj jego odpowiedź jako rozwiązanie. Jeżeli nie, daj nam znać. 

Doceniaj i bądź doceniany.Doceniaj innych klikając przycisk like lub zaakceptuj jako rozwiązanie.
Społeczność w Twoim telefonie. Przeglądaj Społeczność wygodnie w aplikacji Samsung Members.
0 Like
7alan7
Student
Opcje
Dzień dobry, co mogę zrobić jeśli mój telefon nawet bez etui bardzo się nagrzewa.

0 Like